Spor Beşiktaş'tan inanılmaz hamle

Beşiktaş'tan inanılmaz hamle

Paylaş
Beşiktaş'tan inanılmaz hamle

Beşiktaş'ın yeni sezon bombaları yerli malı. Listebaşında, Trabzonsporlu Selçuk İnan var. Hamit Altıntop, Arda Turan ve Semih Şentürk de yakın takipteler

Ricardo Quaresma, Guti Hernandez, Simao Sabrosa, Hugo Almeida gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak tüm dikkatleri üzerinde toplayan siyah-beyazlı yönetim, yeni sezon için rotasını Türk futbolculara çevirdi.

Yabancı transferini de ihmal etmeyecek olan Siyah-Beyazlılar, yurt içinde ve yurt dışında başarıyla forma giyen, tamamı milli isimleri renklerine katmak için çalışmalara şimdiden başladı bile.

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve uzatma tekliflerine olumlu yanıt vermeyen Trabzonsporlu Selçuk İnan, liste başı olarak dikkatleri çekiyor.

Sürekli yükselen form grafiği ile tüm ilgiyi üzerinde toplamayı başaran orta saha oyuncusunun, büyük bir aksilik olmadığı takdirde önümüzdeki sezon Kartal olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Uzun yıllardır büyüklerin radarında olan Hamit Altıntop da, Kartal’ın pençesinde... Yönetim, ne pahasına olursa olsun gurbetçi futbolcuyu da kadroya katmak istiyor.

MUTSUZ İSİMLERE KANCA

‘Huzurun ve büyük hedeflerin adresi Beşiktaş’ düşüncesiyle hareket eden yönetim, kulüplerinde mutsuz olan dev isimler için nabız yokluyor. Bu kategoride yer alan Galatasaraylı Arda Turan için tüm olanakların seferber edileceği belirtiliyor.

Bilindiği gibi genç yıldız, sakatlığı nedeniyle bu sezon yeterince yararlı olamamış, tribünlerden ilişkisi üzerinden sert eleştirilere uğramıştı. Fenerbahçe’nin ‘Nöbetçi Golcü’ lakaplı oyuncusu Semih Şentürk de transfer listesinde yer alıyor.

Hem ay-yıldızlı, hem de sarı-lacivertli forma altında başarılı olmasına karşın mecbur kalınmadıkça oynatılmamaktan yana dertli olan Semih’e de teklif götürülmesi düşünülüyor.

Fanatik

Haberin Devamı