Spor Beşiktaş'a şok üstüne şok

Beşiktaş'a şok üstüne şok

Paylaş
Beşiktaş'a şok üstüne şok

Milangaz'ın, Beşiktaş Basketbol Takımı'ndan desteğini çekmesinden sonra siyah-beyazlı takıma bir şok da yeni sponsor Medicana'dan geldi

Sağlık Grubu, "Beşiktaş Basketbol takımı gibi değeri her geçen gün yükselen ve Euro Lig düzeyinde uluslararası iddiada bir takımın sponsorluk maliyetleri, kamuoyunun da takdir ettiği üzere yüksektir" diyerek sponsorluktan vazgeçti.

Haberin Devamı

Dün Beşiktaş Yöneticisi Abdullah Sözer’in yapmış olduğu prensipte anlaştık açıklamasının ardından Beşiktaş taraftarı derin bir nefes alırken kötü haber az önce geldi. Medicana Sağlık Grubu, yaptığı değerlendirme sonucunda Beşiktaş Basketbol takımı ile sponsorluk anlaşması yapmayacağını duyurdu.

Açıklama şu şekilde:

Konuyla ilgili Medicana Sağlık Grubu’ndan yapılan açıklama şu şekilde: Bilindiği üzere; Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü görüşmelerinde ele alınan spor sponsorlukları çerçevesinde; Beşiktaş Kulübü sağlık sponsorluğu, Amatör Takımlar Sponsorluğu ve Basketbol Şubesi Sponsorluğu gündeme gelmiş ve Medicana Sağlık Grubu olağan Yönetim Kurulunda görüşüleceği bilgisi paylaşılmıştı. Medicana Sağlık Grubu ve Beşiktaş yöneticileri arasında temas sağlanmış, sponsorluk bütçesi netleştirilmemişti.

Haberin Devamı

Beşiktaş Basketbol takımı gibi değeri her geçen gün yükselen ve Euro Lig düzeyinde uluslararası iddiada bir takımın sponsorluk maliyetleri, kamuoyunun da takdir ettiği üzere yüksektir. Bu kabul ile konuyu değerlendiren Yönetim Kurulumuz, Medicana Sağlık Grubu 2012 ve 2013 yılları için set edilmiş iletişim ve sponsorluk bütçesinin, yıl içerisinde söz konusu sponsorluk bedeli düzeyinde artırılmasının mümkün olmadığına karar vermiştir. Beşiktaş Kulübü yöneticileri ve Beşiktaş camiası ile yan yana olmaya çok önem veren ve uzun soluklu bir işbirliğini arzu eden Grubumuz, Beşiktaş Kulübü’nün diğer amatör takımlarının sponsorluğuna ve kulübün sağlık sponsorluğuna adaylığını sürdürecek ve Beşiktaş Kulübü ile yan yana spora ve sporcu sağlığına destek vermekten onur duyacaktır. Siz değerli Basın Mensupları aracılığı ile spor kamuoyunun bilgisine sunarız... Saygılarımızla

"KULÜBE YAZI HENÜZ GELMEDİ"

Konu ile ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer, "Henüz kulübümüze yazılı bir açıklama gelmedi, yarın her şey netleşir" dedi.

HÜRRİYET