Spor Beşiktaş:2-Fenerbahçe:4 (CANLI YAYIN)

Beşiktaş:2-Fenerbahçe:4 (CANLI YAYIN)

Paylaş
Beşiktaş:2-Fenerbahçe:4 (CANLI YAYIN)

Beşiktaş:2-Fenerbahçe:4 (CANLI YAYIN)

Hakem Cüneyt Çakır maçı bitiren düdüğü çalıyor. Fenerbahçe İnönü Stadında 2-1 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-2 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 48'e yükselterek maç fazlası ile liderliğe yükseliyor.

85. dakika: Fenerbahçe atağında Niang sağ kanattan ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

83. dakika: Fenerbahçe'de Bekir rakibi Quaresma'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

78. dakika: Beşiktaş sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, Quaresma direkt kaleye sert vurdu ama top auta çıktı.

74. dakika: Alex'in attığı golle Fenerbahçe durumu 4-2 yapıyor.

72. dakika: Fenerbahçe atağında Dia ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

71. dakika: Fenerbahçe Alex'in attığı gol ile 3-2 öne geçiyor.

70. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Dia sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Mehmet Topuz çaprazda gelişine sert vurdu ve top direğin dibinden az farkla auta çıktı.

66. dakika: Beşiktaş'ta Necip rakibi Niang'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

65. dakika: Fenerbahçe Alex'in attığı penaltı golü ile durumu 2-2 yapıyor.

64. dakika: Hakem Cüneyt Çakır Fenerbahçe lehine penaltı kararı verdi.

63. dakika: Beşiktaş'ta Ferrari rakibi Lugano'ya ceza sahası içinde topsuz alanda dirsek atınca direkt Kırmızı Kart gördü.

62. dakika: Fenerbahçe'de Gökhan Gönül rakibi Simao'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

56. dakika: Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Alex'ten önce topu uzaklaştırdı.

54. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine girdi, kaleye doğru ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

53. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan son anda topu kornere çeldi.

52. dakika: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

50. dakika: İbrahim Toraman'ın attığı golle Beşiktaş durumu 2-1 yapıyor.

48. dakika: Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası içinde topla buluştu, şutunu vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.

47. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma topla beraber ceza sahası içine yöneldi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

46. dakika: Fenerbahçe hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

İLK YARI 1-1 BERABERLİKLE SONA ERİYOR.

44. dakika: Beşiktaş Ekrem'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Ekrem sağ kanattan ceza sahası içine girdi, çaprazdan kaleye ayağının dışıyla çok sert vurdu ve top 90 diye tabir edilen köşeden ağlarla buluştu.

43. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

42. dakika: Beşiktaş'ta Simao sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topu uzaklaştırdı.

41. dakika: Beşiktaş atağında Simao sol çaprazda yerden kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

40. dakika: Fenerbahçe atağında Andre Santos sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

39. dakika: Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası içine pasını verdi ama top kaleci Volkan'da kaldı.

38. dakika: Fenerbahçe atağında Emre sağ kanata doğru uzun oynadı, Niang topla buluştu ama savunma araya girerek topu kazandı.

37. dakika: Beşiktaş atağında Ernst sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top ters kanattan taca çıktı.

36. dakika: Beşiktaş atağında Simao ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama kaleci Volkan iki hamlede topun sahibi oldu.

35. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

34. dakika: Beşiktaş atağında Ekrem sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

33. dakika: Beşiktaş'ta Quaresma sağ kanatta ofsaytta kaldı.

32. dakika: Fenerbahçe atağında Alex ceza yayı üzerinde topla buluştu ama savunmada Ferrari araya girerek topu uzaklaştırdı.

31. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma ceza sahası içinde ayağının dışıyla kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

30. dakika: Beşiktaş'ta Simao sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

29. dakika: Beşiktaş'ta Quaresma hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

27. dakika: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı savunmadan seken topa Mehmet Topuz şutunu vurdu ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.

26. dakika: Beşiktaş atağında Guti ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

25. dakika: Fenerbahçe atağında Selçuk sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu taca gönderdi.

24. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Alex ceza sahası içine pasını verdi, Dia topla buluştu kaleci ile karşı karşıya şutunu vurdu ve top direkten geri geldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.

23. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Yobo topu uzaklaştırdı.

21. dakika: Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma ön direkte kafayla topu uzaklaştırdı.

20. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Emre ceza sahası önünde topla buluştu, kaleye aşırtma vuruşunu yaptı ve kaleci Rüştü topu köşeden son anda parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

17. dakika: Fenerbahçe'de Andre Santos rakibi Quaresma'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

16. dakika: Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

15. dakika: Beşiktaş atağında Ernst ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan'da kaldı.

14. dakika: Fenerbahçe'de Alex sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

13. dakika: Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

12. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma sol çaprazdan ceza sahası içine girdi, yakın direğe sert vurdu ama top ya ağlarda kaldı.

11. dakika: Beşiktaş'ta Ekrem rakibi Dia'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

10. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma orta alanda topla buluştu ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

8. dakika: Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Niang arka direkte şutunu vurdu ama top auta çıktı.

6. dakika: Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada İbrahim Toraman araya girerek topu taca gönderdi.

5. dakika: Fenerbahçe Necip'in kendi kalesine attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Alex sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Selçuk iki kişi arasından yükseldi onu geçen topa savunmada Necip kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

4. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.

3. dakika: Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunmada Andre Santos'a çarpan top taca çıktı.

2. dakika: Fenerbahçe atağında Dia sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Ferrari son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.

1. dakika: Karşılaşma Beşiktaş'tan Almeida'nın vuruşuyla başlıyor.

M.Ö: Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 45 puanla 2. , Beşiktaş ise 32 puanla 6. sırada bulunuyor.

4

Haberin Devamı