Spor Beşiktaş yönetimi, takıma 25 milyon Euro ödeme yaptı

Beşiktaş yönetimi, takıma 25 milyon Euro ödeme yaptı

Paylaş
Beşiktaş yönetimi, takıma 25 milyon Euro ödeme yaptı

Beşiktaş, menajerlik parası ve kalan alacaklarını isteyen Talisca’nın sorun çıkarmasını engellemek için tüm takıma 25 milyon Euro dağıttı. Şampiyonluk primi, garanti ücretler ve maç başıların ödenmesinin ardından borçlar sıfırlandı

Teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde üst üste iki sezon şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş’ta ekonomik anlamda da olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Başkan Fikret Orman yönetiminde mali tablo gitgide daha da düzelirken, bu sezon ulaşılan şampiyonluğun ardından yönetim rahat bir nefes aldı.

Siyah-Beyazlı kurmaylar, 2016-17 sezonundan doğan bütün alacakları ödedi. Başkan Fikret Orman ile ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, özellikle uzun süredir menajerlik parası ve kalan alacaklarını isteyen Anderson Talisca’nın da sorun çıkarmamasını öncelik olarak düşünerek takıma toplamda 25 milyon Euro dağıttı.

ÇEBİ’NİN ÇABASI SORUNU ÇÖZDÜ


Bu paranın içinde şampiyonluk primi dahil garanti ücretler, maç başılar ve personel alacağının da olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın 25 milyon Euro gibi önemli bir rakamı ödemek için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan hak ettiği alacaklarının yanı sıra önümüzdeki sezonun hak edişlerini de aldığı belirtildi.

Bu kaynaklara ek olarak yönetimin, bir bankadan çok uygun geri ödemeli kredi çektiği ifade edilirken, özellikle ikinci başkan Çebi’nin uzun süredir borçları kapama konusunda çalışmalarda bulunduğu ve bu sorunu çözdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı