Spor Beşiktaş ne yapsa olmuyor

Beşiktaş ne yapsa olmuyor

Paylaş
Beşiktaş ne yapsa olmuyor

Devre arası yaptığı yıldız transferleriyle dikkatleri üstüne çeken Beşiktaş, son 4 resmi maçında galibiyete hasret kaldı

En son Ziraat Türkiye Kupası’nda 2 Şubat Çarşamba günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Beşiktaş, daha sonra oynadığı 4 resmi maçta galibiyete hasret kaldı.

Bu 4 maçın son 3’ünü kaybeden siyah-beyazlılar, birinde ise berabere kaldı. Türkiye Kupası galibiyetinin ardından Spor Toto Süper lig’de Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, daha sonra Ankaragücü’ne 1-0, Dinamo Kiev’e 4-1, son olarak da Fenerbahçe’ye 4-2 yenildi.

SON 4 MAÇTA 10 GOL YEDİ

Beşiktaş, oynadığı son 4 maçta kalesinde toplam 10 gol görürken, rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabildi. Bu süreçte ligdeki şampiyonluk yarışından uzaklaşan siyah-beyazlılar, 4-1’lik Dinamo Kiev yenilgisiyle de UEFA Avrupa Ligi’nde turu geçmeyi mucizelere bıraktı.

LİGDE 1 GALİBİYET

Beşiktaş, Simao, Almeida ve Fernandes gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna kattıktan sonra ligde sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin ikinci yarısına 5-1’lik Bucaspor galibiyeti ile başlayan ve taraftarlarına umut aşılayan siyah-beyazlılar, daha sonra ligde galibiyete hasret kaldı.

Bucaspor’un ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenilen, Kardemir Karabükspor ile 1-1 berabere kalan, Ankaragücü’ne 1-0 ve Fenerbahçe’ye de 4-1 mağlup olan siyah-beyazlılar şampiyonluk yarışında da bir hayli geride kaldı. İkinci yarıda sadece 1 galibiyet alan Beşiktaş, 3 yenilgi, 1 de beraberlik elde edip 4 puan toplayabildi.

SCHUSTER, DENİZLİ’NİN 10 PUAN GERİSİNDE

Beşiktaş’ın Alman teknik direktörü Bernd Schuster yönetimindeki Beşiktaş, geçen sezon Mustafa Denizli yönetimindeki takımdan da bir hayli geride kaldı.

Geçen sezon Denizli yönetiminde 22 hafta sonunda 42 puan toplayan siyah-beyazlılar, bu sezon ise ancak 32 puan alabildi.

Haberin Devamı