Spor Beşiktaş, İspanya'daki Nihat'ı arıyor

Beşiktaş, İspanya'daki Nihat'ı arıyor

Paylaş
Beşiktaş, İspanya'daki Nihat'ı arıyor

Beşiktaş, İspanya'daki Nihat'ı arıyor

İspanya’nın Villarreal takımından geçen sezon transfer edilen Nihat Kahveci, ikinci Beşiktaş döneminde beklenen performansını bir türlü gösteremezken, son maçlarda zaman zaman da siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekmeye başladı.

Bu sezon Beşiktaş’ın ilk resmi maçları olan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Vikingur karşılaşmalarında rakip fileleri 2 maçta 3 kez havalandıran ve "Nihat eski günlerine dönüyor" yorumlarına neden olan milli futbolcu, daha sonra şans bulduğu maçlarda ne gol atabildi ne de beklenen performansını sahaya yansıtabildi.

Siyah-beyazlı formayla bu sezon İstanbul’da 3-0 biten Vikingur maçında 2, deplasmanda 4-0 sona eren karşılaşmada da 1 gol kaydeden Nihat, 22 Temmuz Perşembe günü oynanan bu karşılaşmadan sonra takımı adına gol atmayı başaramadı.

Yaklaşık 3 aydır gol orucunda olan Nihat, bu sezon 7’si UEFA Avrupa Ligi, 6’sı da Spor Toto Süper Lig olmak üzere toplam 13 resmi karşılaşmada forma giydi.

Nihat, geçen sezon da ligde 3, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 gol atarken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gol kaydetmeyi başaramamıştı.

Haberin Devamı