Spor Beşiktaş'a Vida transferinde flaş gelişme!

Beşiktaş'a Vida transferinde flaş gelişme!

Paylaş
Beşiktaş'a Vida transferinde flaş gelişme!

Beşiktaş'a Vida transferinde şok bir haber geldi! Uzun süredir siyah-beyazlıların gündeminde yer alan Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida'nın, kulübü Dinamo Kiev ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi.

Hırvat basınında yer alan ve Dinamo Kiev'den alınan bilgiye göre yapılan haberde; Beşiktaş ile ön sözleşme imzaladığı belirtilen Vida'nın Dinamo Kiev'de kalmaya karar verdiği kaydedildi. 28 yaşındaki Hırvat savunma oyuncusunun kulüpte kalmak için istediği şartların sağlanması dolayısıyla, kariyerini Dinamo Kiev'de sürdüreceği vurgulandı.

VIDA'YI DİNAMO KİEV BAŞKANI İKNA ETTİ


Vida'nın, Dinamo Kiev Başkanı Igor Surkis ile görüşten sonra, yıl sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmaya karar verdiği ifade edildi.

"KİEV VİDA'YI GERİ İSTEDİ"


Öte yandan bugün çıkan haberde Dinamo Kiev'in Vida'yı geri istediği ancak Beşiktaş'ın bunu kabul etmediği belirtilmişti:

Habertürk Spor Yayın Koordinatörü Meriç Müldür yazısında:" Vida meselesi enteresan bir hal aldı. Dinamo Kiev oyuncuyu geri istedi ama Beşiktaş kabul etmedi. "Çünkü ciddi talipleri var. Beşiktaş bu futbolcuyu hiç oynatmadan da satabilir. Vida’yı satmazsa da Tosic’i satar." ifaşdelerine yer vermişti.

Ajansspor

Haberin Devamı