Magazin Beren Tuba'yı ezdi geçti

Beren Tuba'yı ezdi geçti

Paylaş
Beren Tuba'yı ezdi geçti

Beren Saat ile Tuba Büyüküstün'ün dizi ve sinemadaki rekabeti reklam dünyasına da sıçradı

“Aşk-ı Memnu” ve “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizileriyle ününe ün katan Saat reklamdan 2.5 milyon lira kazanırken, Büyüküstün 500 bin lirada kaldı.

Bugün'ün haberine göre Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter karakteriyle yıldızı parlayan ve İranlı ünlü yönetmen Bahman Ghobadi’den rol kapan Beren Saat, reklam gelirleriyle de rakibi Tuba Büyüküstün’ü solladı.

Yıllardır adından en çok söz ettiren kadın oyuncuların başında gelen Beren Saat yeni projede yer almanın mutluğunu yaşarken, ikinci kez ünlü bir deodorant markasının reklam yüzü oldu.

Gülben Ergen’in yerine firma ile 1 yıllık anlaşma yapan ve reklam filmini Bangkok’ta çeken Saat, satışlarda patlama yaşanması üzerine firmayla tekrar bir anlaşma yaptı.

DUBLÖR KULLANMADI



Saat’in bu yılki anlaşma karşılığında 600 bin do lar (Yak la şık 930 bin TL) alacağı öğrenildi. Beren Saat daha önce rol aldığı deodarant reklamından ise 500 bin dolar (750 bin TL) almıştı.

Bir cips firmasının reklamlarında oynayan Saat dublör kullanmadan vince bağlı çelik halatlar yardımıyla uçtuğu reklam filmin den 600 bin dolar (850 bin TL) almıştı.

ORTADOĞU ONU BEĞENİYOR

Ortadoğu’da da yakaladığı şöhreti reklam filmleriyle paraya çeviren Tuba Büyüküstün ise ünlü bir şampuan firmasının reklamında rol al dı. Ünlü oyuncu bu kampanyadan 500 bin TL aldı. Beren Saat bugüne kadar sadece reklamdan 2 milyon 500 bin TL kazanırken, Tuba Büyüküstün ise 500 bin TL’ lik gelir elde etti.

2

Haberin Devamı