Türkiye (Son Dakika) 'Benimle kim ilişkiye girdi bilmiyorum'

'Benimle kim ilişkiye girdi bilmiyorum'

Paylaş
'Benimle kim ilişkiye girdi bilmiyorum'

İstanbul'da yaşayan Bayan X (41) bir tekstil firmasında yöneticiydi. Eşinden 2.5 yıl önce boşanan Bayan X, kendini geçtiğimiz yıl benzeri ancak filmlerde görülebilecek bir kâbusun içinde bulmuştu...

Eski kocası, yurtdışından yayın yapan bir internet sitesinde, Bayan X’in başka biriyle çekilmiş sevişme videolarını görmüştü. Bayan X videoyu izleyince, iki ben ve ameliyat izlerinden, o kadının kendisi olduğunu anladı. Video birkaç gün içinde yaklaşık 10 internet sitesine daha düştü.

‘KİMLE İLİŞKİYE GİRMİŞSEM RIZAM DIŞINDADIR, ŞUURUM YERİNDE DEĞİLDİR'


Şoke olan Bayan X, avukatı Orçun Gündüz aracılığıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, şikâyetçi oldu. Bayan X savcılıkta verdiği ifadesinde şunları söyledi: “Boşandıktan sonra hiç erkek arkadaşım olmadı. Benimle cinsel ilişkiye giren, görüntülerimi çeken ve internette yayımlayan kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Ne zaman, kiminle cinsel ilişkiye girdimse bu ilişki benim rızam dışında meydana gelmiştir. Muhtemelen şuurum yerinde değildir.”

'VÜCUDUMDA IRZA GEÇME İZİ GÖRMEDİM, BENİMLE İLİŞKİYE GİRENİ HATIRLAMIYORUM'



“Cinsel ilişkiye girdiğim mekânı hatırlamıyorum. Şuurumu etkileyici herhangi bir ilaç verilip verilmediğini de hatırlamıyorum. Görüntülerde benimle cinsel ilişkiye giren erkeğin kim olduğunu da bilmiyorum. Hiçbir dönemde vücudumda darp, cebir izi ve ırza geçme izleri de görmedim. Bu olayın nasıl gerçekleştiğini de bilmiyorum. Bilmediğim bir zamanda benimle cinsel ilişkiye giren ve bu görüntüleri kayda alan ve internette yayımlayan şahıstan davacı ve şikâyetçiyim.”

ÇİFTE TAKİPSİZLİK

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Bayan X’in başvurusu üzerine jet hızıyla soruşturma açtı. Video kare kare incelendi. Bayan X’le ilişkiye giren erkeğin yüzü bir an bile görünmüyordu. Başsavcılık bu nedenle tecavüzle ilgili suç duyurusuna takipsizlik kararı verdi. Bakırköy 26. Asliye Ceza Mahkemesi de, videoyu yayınlayan Kanada’daki site ve bu sitenin linklerini barındıran porno sitelere erişimin engellenmesi kararı aldı. Başsavcılık videoyu internet sitesine yükleyen kişinin tespit edilmesiyle ilgili soruşturmayı ise 1 yıl boyunca sürdürdü. Ancak videoları kimin yüklediği tespit edilemeyince bu soruşturmada da takipsizlik kararı çıktı.

Eyüp SERBEST / HÜRRİYET

2

Haberin Devamı