Yazgülü Aldoğan Benim yalnız ve zavallı ülkem!
HABERİ PAYLAŞ

Benim yalnız ve zavallı ülkem!

Haberin Devamı

Türkiye’nin başına çorap örülmek isteniyor. Bunun son atağı, uçakta elektronik alet yasağıdır! Türkiye; Suud, Mısır, Fas, Lübnan, Katar, Tunus, Kuveyt gibi şeriatla yönetilen Müslüman ülkelerle aynı kefeye konularak terör gerekçesiyle dışlanıyor, imajı değiştiriliyor!

Müslüman ülkeler içindeki tek laik ülke olan Türkiye, her zaman farklı tutulmuş, bir ayrıcalığı olmuştu. Her zaman daha demokrat, daha çağdaş görülmüş, hatta AB’ye adaylığı söz konusuydu. Artık Türkiye, düşman ülkedir. Artık Türkiye, Müslüman terörist üreten ülkedir.

Artık Türkiye, herkesin değil, sadece macerayı göze alanların turist olarak gideceği ülkedir. Nitekim Mayıs ayı rezervasyonlarında, Alman ve Hollandalılar başta, iptaller başlamış. Başbakanına küfür ettiğin insanlar niye gelsin ülkene?

Türkiye, iç çekişmelerinin kurbanı olarak turizmi kaybetti. Sırada THY var. Milli havayoluna milyarlar harcandı. Batıyla doğu arasında transit yolcu taşımada lider olma yolundaydı.

Gel gör ki biriyle kavga edersen, diğerine posta koyarsan, düşman olursan hepsini kaybediyorsun. Kimse bilgisayarını valize koymak istemez. Birilerinin hatasını bütün ülke ödüyor, hepimize yazık oluyor.

Asi kızlara uyutmayan masallar!

Tanıştığım ilk kitapları “Zaman Tüneli” adını taşıyordu; baştan sona resimli, atılmayacak, saklanacak bir referans kitabı. Hem de günümüz insanının satır aralarında boğulmasını önleyecek bir tasarım ve az yazıyla.

Arkadan 8 Mart’a denk düşen bir kitapları daha çıktı: “Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler”.

100 Olağanüstü kadının masalını Elena Favilli ve Francesca Cavallo yazmış, Deniz Öztok çevirmiş. Sol sayfada masal, sağ sayfada illüstrasyonlar var.

Önceki akşam, 6 ayda çıkardıkları 50 kitap için “hep kitap” yazarıyla, çalışanıyla kutlama yaptı.

Benim yalnız ve zavallı ülkem

Herkesin kitap yazdığı ama çok az insanın okuduğu bir ülkede kitap satmak, hem de böylesine titiz ve yenilikçi tasarımlarla proje kitapları, hiç kolay değil; kolay gelsin diyorum!

Darbeyi erler yaptı

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun soru önergesini yanıtlayan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın verdiği bilgiye göre 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri’nden 6 bin 511 personel ihraç edilmiş. Herhalde haklarında FETÖ üyesi olduklarına ilişkin deliller var.

Zaten darbe girişimine katılanlar halen tutuklu yargılanıyor. Haklarındaki kararı mahkemeler verecek. Ancak MSB Işık’ın açıklamasındaki ikinci nokta, “4 bin 90 Askeri Lise Öğrencisi, 6 bin 140 Astsubay Meslek Yüksekokulu öğrencisi ile 6 bin 179 lisans düzeyinde (Kara Harp Okulu, Deniz Harp Okulu, Hava Harp Okulu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Hemşirelik Yüksekokulu, Fakülte Yüksekokulu) olmak üzere toplam 16 bin 409 kişi askeri öğrencilik statüsünü kaybetmiştir.” düşündürücü ve üzücü değil mi?

Bu 6 bin öğrencinin hepsi mi FETÖ’cü ya da terörist?

Benim yalnız ve zavallı ülkem

Askere gitti, cenazesi 'vatan haini' damgasıyla köyüne bile defnedilmedi.

Tutuklu erler

Bu öğrencilerden bir kısmı o gece FETÖ’cü üstleri tarafından kandırılıp darbe girişiminde sokağa sürülmüştü. İçlerinde linç edilen ve üstüne hain damgası yiyenler oldu. Bir kısmı tutuklandı. Mahkemeye çıktıkça tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyorlar. O gençlerin geleceği ne olacak?

Ya vatan borcu ödemek için silah altında olan ve o gece sokağa sürülen erler?

Onlar da 9 aydır tutuklu. Oğlunu askere yollamış ana baba, birden terörist evlat sahibi oldu! İçlerinde evladının cesedini çöp torbasında alıp köyüne bile defnedemeyen var. O gece ölenlerin sayısı bile sır. Cezaevinde çile dolduranlar içinde kendi teslim olmuş, hiç silah kullanmamış olan niye hala tahliye edilmez?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder