Dünya Benim babam bir sapık!

Benim babam bir sapık!

Paylaş
Benim babam bir sapık!

İngiltere'de pedofil babasıyla ilgili aileleri uyarmak için Facebook üzerinden bir kampanya başlatan genç kadın, taciz suçlamasıyla karşı karşıya

Bilgisayarına çocuk pornosu indirmesinin ardından cinsel suçlular arasında ismi tescil edilen Ray Wright, metro makinistliğinden kovulduktan sonra bir halı temizleme firmasında işe başladı.

Üç çocuk annesi kızı Michelle de "Ray Wright Paedophile" (Ray Wright Pedofil) adıyla Facebook'ta bir grup açtı ve üye sayısı halihazırda 2 bin 380'e ulaştı.

59 yaşındaki babasından 2000'de iki küçük oğlunun banyo yaparken çekilen video görüntülerini geri vermesini de istedi. Birkaç gün sonra polis Michelle'in evine geldi ve tutuklanabileceğini söyledi.

29 yaşındaki Michelle, "Evlere girmesine izin verilmesine inanamıyorum. Anne ve babalar onun kim olduğunu bilmeli" diye konuştu.

Bir halı yıkama firmasında çalışan Wright, 7 Temmuz'da Londra'daki metroya yönelik terör saldırısı sırasında yolcuların makinisti olduğu Aldgate trenine geçerek güvende olmasını sağlamıştı.

Polis soruşturmanın sürdüğünü açıklarken, Wright konuyla ilgili konuşmayı reddetti.

Gazeteport

Haberin Devamı