Türkiye (Son Dakika) 'Beni aşağılıyordu, öldürdüm'

'Beni aşağılıyordu, öldürdüm'

Paylaş
'Beni aşağılıyordu, öldürdüm'

Adana'da kahvede oyun oynayan ağabeyi Erdal Düşkün'ü tabancayla ensesine sıktığı 2 kurşunla öldüren Tuğrul Düşkün polise teslim oldu. Tuğrul ifadesinde, 'Beni aşağılıyordu, öldürdüm' dedi

Olay, Ramazan Bayramı’nın son günü olan 10 Ağustos’ta merkez Sarıçam ilçesinin Kozan Caddesi üzerindeki bir kahvede meydana geldi. İddiaya göre, Ersoy Kanepe’nin sahiplerinden Tuğrul Düşkün, kahvede oyun oynayan ağabeyi Erdal Düşkün’ün yanına gelip, "Sen bunu çoktan hak etmiştin" diye bağırıp ensesine tabancayla 2 el ateş etti.

Haberin Devamı

Düşkün olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı kardeşi kaçtı. Olayla ilgili aranan katil zanlısı, dün akşam polisi arayarak adresi bildirip teslim olacağını söyledi.

Gözaltına alınan katil zanlısı Tuğrul Düşkün, Cinayet Bürosu’nda sorguya alındı. İfadesinde, suçunu itiraf eden Tuğrul Düşkün, ağabeyinin kendisini sürekli aşağıladığını, hor gördüğünü ileri sürdü.

'İÇİMDEKİ ÖFKE O KADAR BÜYÜDÜ Kİ'

Polise gözyaşları arasında ifade veren zanlının, "Yıllardan beri ortak olmamıza rağmen patronluk tasladı.Ben atölyede işçi gibi çalıştım. O bana doğru düzgün para vermedi. Kazandığımız parayı o yedi. Durumu babama anlatmaya çalıştım, babam da ona arka çıktı. Artık içimdeki öfke o kadar büyüdü ki anlatamam. Bayram günü de telefonda tartıştık, kahvede oyun oynadığını öğrendim. Gidip ateş ettim, kaç el sıktığımı hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olaydan sonra sabaha kadar uyuyamadığını da anlatan Düşkün, "Sonuçta öldürdüğüm ağabeyimdi. Vicdan azabı duyup teslim olmaya karar verdim" diye konuştu.
Tuğrul Düşkün, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

DHA