Magazin 'Beni arayıp Gülben Ergen'i sordular'

'Beni arayıp Gülben Ergen'i sordular'

Paylaş
'Beni arayıp Gülben Ergen'i sordular'

'Cinemania` programının konuğu “Kutsal Damacana: Dracoola” filminin başrol oyuncuları Ersin Korkut ve Şahin Irmak birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu

Magazin basınında hakkında sık sık çıkan ‘Şahin Irmak çapkınlık peşinde!’ tarzındaki haberlere gülüp geçtiğini belirten Irmak, aslında çok duygusal biri olduğunu belirtti ve ekledi:

Haberin Devamı

“Çapkınlık olayını niye bu kadar mesele haline getirdiler bilmiyorum. Beni çok iyi tanıyanlar iyi bilirler ki, ben aslında çok duygusal, ağlayan bir adamım. Aşık olduğum zaman benim dünyam falan kararır.

” Kadınların ve genç kızların tacizine uğradıklarını da belirten Ersin Korkut ve Şahin Irmak sık sık bilinmeyen numaralardan telefon aldıklarını ve erkeklerin değil kızların çapkın olduğunu söylediler.

Ersin Korkut, Antalya turnesi sırasında başından geçen bir olayı da şöyle anlattı: “Oyundan otele dönmüşüz. Çok yorgunuz. Yatmak üzereydik. Resepsiyondan oda numaramı almışlar. Telefon çaldı, biri arayıp “Gülben Ergen de sizinle geldi mi?” diye sordu. Nasıl çıldırdım anlatamam. İnsanlar hadlerini aşmışlar artık.”

Haberin Devamı