Gündem Belediye otobüsünde can pazarı

Belediye otobüsünde can pazarı

Paylaş
Belediye otobüsünde can pazarı

İstanbul Tem otoyolu Kadıköy - Otogar ayrımında seyir halindeki İETT otobüsü, önce bariyerlere daha sonra ise önüne fırlayan otomobile çarptı.Kazada otomobilde bulunan biri bebek 4 kişi yaralanırken, otobüste bulunan yolcular şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

İddiaya göre, otomobil Kadıköy - Otogar ayrımında aniden şerit değiştirerek arkadan gelen Esenkent - Taksim seferini yapan İETT otobüsünün şeridine girdi. Önüne fırlayan otomobile çarpmamak için manevra yapan otobüs şoförü İhsan Kılıç, önce bariyerlere daha sonra ise önüne fırlayan araca çarptı.

Haberin Devamı

Çift katlı otobüsün çarparak sürüklediği otomobil hurdaya dönerken, içerisinde bulunan biri bebek 4 kişi yaralandı. Kazada, camları kırılan ve bariyerleri parçalayarak otoyola fırlayan otobüsteki yolculardan yaralanan olmadı.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bebek, vatandaşlar tarafından özel bir araçla hastaneye kaldırılırken, diğer yaralılar vatandaşlar tarafından yere yatırılarak ambulansın gelmesi bekledi.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hurdaya dönen otomobil kısa sürede olay yerinden kaldırılırken ağır hasar gören otobüs itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden çekilebildi.

Kazayı yara almadan atlatan otobüs şoförü İhsan Kılıç kazayı 'Bir anda şerit değiştirerek önüme fırladı. Çarpmamak için direksiyonu kırdım önce bariyerlere sonra ise otomobile çarptım. Bariyerler nedeniyle otobüs yan yatıyordu' şeklinde anlattı.

Haberin Devamı

Kazada yaralanan 4 kişinin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.