Bilim - Teknoloji Beklenen telefon artık resmi!
Paylaş
Beklenen telefon artık resmi!

Son dönemlerin en çok konuşulan telefonu, resmi olarak tanıtıldı. İşte o telefon ve sundukları!

Amazon'un uzun süredir beklenen akıllı telefonu nihayet resmi olarak tanıtıldı. 4 çekirdekli 2.2 GHz'lik Snapdragon 800 işlemci, Adreno GPU ve 12 megapiksel arka kamera ile gelen telefonun adı, Fire Phone olarak belirlenmiş.

Donanımsal özellikleriyle üst düzey bir telefon olan Fire Phone'un ekranı ise 4.7 inç büyüklüğünde. Şaşırtıcı olansa, bu ekranın Full HD yerine sadece 1.280 x 720 çözünürlüğü destekliyor olması.

Telefonun ön yüzünde tam 5 farklı kameraya yer verilmiş. Bu 5 kamera, 3D çekim yapmaya olanak sağlıyor. Ayrıca 3D özelliğini destekleyen uygulamaların da yolda olduğunu söyleyelim.

Tüm Amazon servislerini destekleyen Fire Phone, 2.400 mAH'lık bir bataryaya sahip. Amazon'un açıklamasına göre bu batarya, 285 saatlik bekleme süresi sunuyor.

32 ve 64 GB'lık iki farklı depolama seçeneği ile satışa sunulacağı söylenen Fire Phone, 25 Temmuz'da raflarda olacak. Ama şimdiden ön sipariş vermek mümkün. Öncelikli olarak sadece ABD'li operatör AT&T tarafından satılacağı açıklanan telefonun kontratsız fiyatları, 32 GB'lık model için 649 dolar, 64 GB'lık model içinse 749 dolar...

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı