Bilim - Teknoloji Beklenen Nokia göründü!
Paylaş
Beklenen Nokia göründü!

Nokia'nın belki de en çok merak edilen bombası, ilk kez işte bu fotoğraflarda göründü!

Bir süre önce Nokia'nın tablet pazarına giriş yapacağı ile başlayıp daha sonra tablet detaylarının sızmasıyla devam eden sürecin neredeyse sonuna geldik gibi görünüyor. İşte, fotoğrafta da gördüğünüz gibi uzun bir süredir peşinde olduğumuz Nokia'nın yeni tableti "Sirius" sonunda görüntülendi ve çok yakında geliyor. En azından söylentiler ve ortaya atılan detay iddiaları bize bunu gösteriyor...

Haberin Devamı

Sirius kod adıyla geliştirildiği söylenen Nokia'nın ilk tabletine ait olduğu iddia edilen fotoğraflarda, cihaz, her şeyden önce renkli gövdesiyle oldukça dikkat çekiyor. Renkli tasarımıyla Lumia ailesinin bir üyesi gibi görünen Sirius, 10.1 inç boyutunda bir ekranın sahibi. Apple iPad'le kıyaslandığında daha ince ve hafif olması beklenen Sirius, teknik ayrıntılarıyla da güçlü özellikler sunabilir.

Windows RT işletim sisteminin ve Qualcomm Snapdragon 800 işlemcinin sahibi olacak olan Nokia Sirius, işlemcisini 2 GB bellek ile destekleyecek ve 32 GB depolama alanına yer verecek. 10 saate kadar pil ömrü sunması beklenen Sirius, ayrıca bir klavye aksesuarı ile de satın alınabilecek. Sirius'un, bu klavye aksesuarının içinde ekstra batarya bulunacağını da söyleyelim.

Haberin Devamı

Şimdi gözlerimiz 26 Eylül'de. Nokia'nın 26 Eylül'de New York'ta gerçekleştireceği etkinlikte hem Sirius'u hem de 6 inçlik Windows Phone'lu phablet'ini tanıtması bekleniyor.

Resimlerle: Nokia Lumia 1020'den kareler!

Kaynak: CHIP Online