Magazin Behzat Ç.'den 'cemaat' yanıtı

Behzat Ç.'den 'cemaat' yanıtı

Paylaş
Behzat Ç.'den 'cemaat' yanıtı

'Harun'un türbanlı bir kızla yaptığı sohbet 'cemaate destek' olarak basına yansıyınca, 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' bu bölümde Emniyet içindeki bir yapılanma ele aldı

Dizide Fatih Arman'ın canlandırdığı 'Harun' adlı karakterin, geçen haftaki bölümde, evleneceği kızın türbanlı çıkması üzerine yaptığı sohbet tepkiyle karşılanmıştı. Türbanlı genç kızın, içki karşıtı olduğunu ve üniversitede bu yüzden zorluk çektiğini anlatması üzerine dizinin muhafazakârlaştığı iddia edilmişti. Dizinin senaristi Emrah Serbes ise "Cemaatçilik yapıyor diyenler cevabı 30'uncu bölümde alacak" demişti.

Star televizyonunun ses getiren dizilerinden ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nde Cinayet Büro Ekibi, bu akşam yayınlanacak bölümde, evinde ölü bulunan bir albayın katillerinin peşinde.

Erdal Beşikçioğlu, Ayça Varlıer, Canan Ergüder, Hakan Hatipoğlu ve Fatih Artman’ın rol aldığı dizide bu hafta konuk oyuncu olarak iki ünlü isim var. Zafer Algöz, Behzat Ç.’nin kızı Berna’nın ölümünün ardındaki sır perdesini aralayacak bir karakterle ekrana gelecek. Aslı Tandoğan da evinde ölü bulunan albayın konuştuğu gazeteciyi canlandıracak.

Haberin Devamı

Emniyette gizli işler

Can Uçar adındaki emekli albay evinde ölü bulunur. Görünüşte albay, intihar etmiştir. Ancak cinayet büro ekibi, olayın intihar gibi gösterilmeye çalışıldığını düşünür. Emniyet Müdürü, Behzat Ç.’ye olayın üzerine gitmesini söyler. Behzat Ç. albayın öldürülmeden önce bir gazeteciyle konuştuğunu öğrenir. İşin içinde başka hesaplar olduğunu anlayan Behzat Ç. gazeteciyi bulur ve emniyet içindeki birtakım yapılanmaları da gün yüzüne çıkaracak bilgilere ulaşır. Bu noktadan sonra artık kendisi de tehlikededir.