Spor Beckham'da futbola dönüş sinyali

Beckham'da futbola dönüş sinyali

Paylaş
Beckham'da futbola dönüş sinyali

Eski İngiliz oyuncu David Beckham, yeşil sahalara yeniden dönüş sinyali verdi.

Yıldız futbolcu, BBC’de kendisiyle ilgili belgeselde, futbol kariyerini geçen sene sonlandırmasının ardından zorlu bir dönem yaşadığını söyledi.

Son olarak Paris Saint-Germain’de (PSG) 2012-13 sezonunda forma giymesinin ardından yeşil sahalara veda eden 39 yaşındaki Beckham, "Futbolsuz geçen ilk zamanlarımda dinlenme fırsatı bulduğum için hoşuma gitmişti" dedi.

Zamanla bu durumdan sıkılmaya başladığını belirten İngiliz yıldız, "Artık basketbol maçlarını izliyorum, sporcular parkedeki en iyi performansını sergilediğinde içimde yeniden bir dürtü kıpırdıyor. Yeniden eski günlerime dönmek istiyorum ve ’Futbola dönebilir miyim? Emeklilik ruhundan kurtulup yeniden oynayabilir miyim?’ diye kendime sorular soruyorum" ifadesini kullandı.

ABD’nin Miami kentinde futbol takımı satın almak için çabasının devam ettiğini belirten David Beckham, söz konusu kulübünde yeniden yeşil sahalara dönebileceğini vugulayarak, "Daha önce hem kulüp sahibi hem de futbolcusu olan birisini hatırlamıyorum, peki bundan sonra neden olmasın?" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı