Alışveriş - Moda Bebeklerin hassas ciltleri doğal selülozik banyo süngeriyle tahriş olmuyor
Paylaş
Bebeklerin hassas ciltleri doğal selülozik banyo süngeriyle tahriş  olmuyor

Bebeklerin hijyen ve temizliğini sağlamaya yardımcı birçok bebek ürünü mevcut. Hassas bir cilde sahip bebeklerin temizliğinde kullanılacak ürünlerin sağlıklı ve kaliteli olması ise ilk koşullar arasında

Bebeklerin dünyaya geldikleri ilk andan itibaren bakım süreci de başlar. Çok hassas olunması gereken bu dönem, annenin bebek hijyenine daha fazla özen göstermesini gerekli kılar. Özellikle de yenidoğan bebeklerin banyo zamanına ayrı bir önem verilmelidir. Suyun sıcaklığından, banyo sırasında kullanılacak tüm ürünlere kadar annelerin dikkat etmesi gerekiyor. Bu ürünlerden biri ve belki de en önemlisi ise banyo süngerleridir.

Yumuşak yapılı ve hijyenik Doğal selülozden üretildiği için su emme kapasitesi yüksek olan banyo süngeri, kolaylıkla durulanıyor ve kolayca sıkılıyor. Hızlı kuruma özelliğiyle ile hijyen sağlıyor. Uzun süre kullanılmadığında sertleşebilen, ıslatıldığında yumuşak formuna geri dönen sünger, bebeğinizin hijyen ve temizliğini sağlamaya yardımcı olacak.

Cildi tahriş etmeyen, yumuşak yapılı ve doğal süngerleri, bebeklerin vücut temizliği için tercih edebilirsiniz. Wee Baby’nin doğal selülozdan ürettiği yeni banyo süngeri aradığınız tüm özellikleri bir arada sunuyor.

Wee Baby doğal selülozik banyo süngeri fiyatı: 10,84 TL

Haberin Devamı