Derya Özel Bebeğim uyumuyor
HABERİ PAYLAŞ

Bebeğim uyumuyor

Haberin Devamı

Annelerin en çok yakındığı konu ilk olarak uykusuz kalmaktır. Bebeğinin uyku düzenini oluşturmak, yeni anne için imkansız gibi görünür. Ama size bir müjdem var. Amerika’da The Sleep Lady olarak tanınan ve lisanslı bir Çocuk ve Aile Terapisti olan Kim West’in Türkiye lisanslama ofisi faaliyette.

Ailelere uyku eğitimi veren Uyku Meleği, bünyesine kattığı yeni konular ve uzmanlarla Uyku Meleği Merkezi’nde destek vermeye başladı. İkizlerimin gece uyanmalarından bunaldığım bir dönem destek aldığım Uyku Meleği, aynı zamanda bebeklerin ve çocukların farklı konulardaki gelişimine destek olabilecek etkinlikler de düzenliyor. 0-3 yaş çocuklarda oyun gruplarında çocukların yaşıtlarıyla sosyalleşmesi hedefleniyor.

4-6 yaş için yapılan Masal Yoga etkinliğinde ise çocuklar bir masalın farklı karakterlerini canlandırırken, bu sırada yaptıkları yoga ile de vücutlarına elastikiyet kazandırıyorlar. Ayrıca Maharetli Eller seramik ve ebru atölyelerinde hayallerinde oluşturduklarını üç boyutlu hale getiriyorlar.

Bir de ebeveynlere yönelik İlkyardım, 2 Yaş Sendromu, Çocuktan Sonra Aile içi iletişim, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite gibi birçok konuda seminerlerin gerçekleştiği merkezde ayrıca Psikolog, Psikodramatist, Sistem Dizimleri Uzmanı Fatma Tosun da ailelere bireysel destek vermeye başlamış.

Tavsiye ediyorum

Çocukların sağlıklı birer yetişkin olabilmeleri için spor çok önemlidir. Bebekliklerinden itibaren en kolay yapabilecekleri spor yüzmektir. Amerika’nın ünlü yüzme okulu Swim Labs, farklı havuz sistemiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş. 6’ncı aydan itibaren her yaşa uygun olarak eğitim verilen Swim Labs’de çocuklar uygun sıcaklıktaki suda, hijyenik, güvenli ve eğlenceli bir biçimde doğru yüzme stilini öğreniyor. 3 yaş altındaki çocuklar ebeveyniyle eğitim alıyor. Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi içinde yer alan Swim Labs’i tavsiye ediyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder