Magazin Bayülgen'e yeni film, yeni imaj

Bayülgen'e yeni film, yeni imaj

Paylaş
Bayülgen'e yeni film, yeni imaj

Okan Bayülgen, Metefor filmcilik tarafından çekimleri Bodrum'da sürdürülen, Harun Özakıncı'nın yönetmenliğini yaptığı komedi türündeki 'Yürü Gari İbram' adlı sinema filmi için kamera karşısına geçti

Sette esprileriyle herkesi kahkahaya boğan Bayülgen’in neşeli olduğu görüldü. Şubat ayında vizyona girecek filmde, reklam filmi çeken bir yönetmeni canlandıran ünlü şovmen, uzun saçları, sakalları ve şapkasıyla dikkati çekti.

Haberin Devamı

Bayülgen’in yeni imajı görenleri şaşırttı. Rol teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini ancak herhangi bir ücret almadığını belirten Okan Bayülgen, “Tamamen sıcak, samimi ve doğal bir film olduğu için oynamayı kabul ettim. Set çok eğlenceli, gülmekten filmi çekemiyoruz. Çok komik sahneleri var. Özellikle Ege şivesi ile çekilen sahneler çok dikkat çekici” dedi.

Yeni imajıyla bir hayli dikkat çeken Bayülgen’i görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yeni imajıyla ilgili soruya ise Bayülgen, “Ekranlarda bu stilin beni yaşlı gösterdiğini söylüyorlar. Ancak ben sakallarımla mutluyum ve bana yakıştığını düşünüyorum” yanıtını verdi.

Ahmet YEŞİLAĞAÇ/BODRUM (Muğla), (DHA)