Gündem Bayrak geriliminde ilk açıklama kaymakamdan

Bayrak geriliminde ilk açıklama kaymakamdan

Paylaş
Bayrak geriliminde ilk açıklama kaymakamdan

Gaziosmapaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde asılı Türk bayrağının indirilmeye çalışılmasına ilişkin olarak, "Devletimizin ve hükümetimizin kırmızı çizgileri var. Bayrağa hassasiyet gösterilmiştir" dedi

Gaziosmanpaşa Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz, Türk bayrağı indirme girişiminin yapıldığı Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek incelemelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Uslanmaz, "Saat 12.00 sıralarında Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğünün yanında bulunan bir özel hastanenin bayrak direğinde bölücü sloganlar atan şahıs, Türk bayrağını indiriyor. Daha sonra da İlçe Emniyet Müdürlüğüne geliyor, sloganlara devam ediyor.

Haberin Devamı

Görevliler ikaz ediyorlar. Elindeki bıçakla bir bayrağı indiriyor ancak diğerine müdahale edince arkadaşlar, güvenlik görevlileri etkisiz hale getiriyorlar. Kişi yaralı; şu anda hastanede" ifadelerini kullandı.

Devletin ve milletin kırmızı çizgilerinin bulunduğuna dikkat çeken Uslanmaz, "Bayrağa hassasiyet gösterilmiştir. Hiçbir vatandaşımızın burnu kanamasın ama suç işleyenlere de mutlaka devlet gereğini yapacaktır" şeklinde konuştu.

Kaymakam Vekili Ali Uslanmaz’ın açıklamalarının ardından Emniyet Müdürlüğü ve hastanedeki bayraklar da yenilendi.

İHA