Spor Bayern Münih ona geliyor

Bayern Münih ona geliyor

Paylaş
Bayern Münih ona geliyor

Alman devi Bayern Münih, Kayserispor'da forma giyen Serdar Kesimal'ı gözüne kestirdi

Bundesliga'da şampiyonluk hayallerini bir sonraki sezona erteleyen Bayern Münih, önümüzdeki sezon çalışmalarına şimdiden başladı.

Dün bir açıklama yapan sportif direktör Christian Nerlinger, transfer için daha şimdiden onlarca ismi takibe aldıklarını söylemişti. Alman basınında bugün çıkan haberlere göre ise Bavyera ekibi, savunma oyuncularıyla da yakından ilgileniyor.

Bild gazetesinin haberinde, Bayern Münih'in Kayserispor'da forma giyen 22 yaşındaki Serdar Kesimal'ı transfer etmek istediği iddia edildi.

Almanya doğumlu olan ve uzun süre Köln'ün ikinci takımında forma giyen Kesimal'ın iyi Almanca bilmesi ve Bundesliga'ya aşina olması nedeniyle Bayern'in bu oyuncuyu mutlaka kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Son aylarda yıldızı parlayan Kaysersporlu futbolcu, A Milli Takım'ın Avusturya'yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada da ilk kez milli formayı giymişti.

Bu arada İspanyol AS gazetesinde çıkan haberde de Bayern'in, Valencia'da forma giyen 29 yaşındaki savunma oyuncusu Ricardo Costa için 2 milyon Euro teklif etmeye hazırlandığı öne sürüldü.

Haberin Devamı