Gündem Batuhan'a şişe atanlar tespit edildi

Batuhan'a şişe atanlar tespit edildi

Paylaş
Batuhan'a şişe atanlar tespit edildi

Türk Telekom Arena'da Galatasaray-Eskişehirspor maçında 10 yaşındaki Batuhan Sağır'a şişe atarak yaralanmasına neden olan kişi tespit edildi

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray - Eskişehirspor maçında 10 yaşındaki Batuhan Sağır’a şişe atarak yaralanmasına neden olan kişiyi tespit etti.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, kendisine ait twitter hesabında şişeyi atan kişinin tespit edildiğini şu ifadelerle bildirdi: "Küçük kardeşimize şişe fırlatanları tespit ettik ve güvenlik birimlerine bildirdik."

Öte yandan Batuhan Sağır’ın bugün ziyaretçileri vardı. Batuhan Sağır, tedavisinin devam ettiği Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Galatasaray Kulübünün Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül ile Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından ziyaret edildi.

BATUHAN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Batuhan’ı en çok sevindiren şey ise Galatasaray kulübünün maçlarına sezonluk giriş sağlayan kombine kart ve "Arda" yazılı Galatasaray formasına kavuşması oldu.

BATUHAN: MAÇLARA YİNE GİDECEĞİM

Batuhan’ı bu sabah ilk olarak Emir Sarıgül ziyaret etti. Sarıgül, Batuhan’a arkasında Arda yazan Galatasaray forması ve kombine kart hediye etti. Batuhan ise Sarıgül’e teşekkür etti.

Yatağında konuşan Batuhan "Ağabeylere teşekkür ediyorum" dedi. Dün akşam kendisini ziyarete gelen Başkan Adnan Polat’a Arda Turan’ı görmek istediğini söyleyen Batuhan, "Arda’dan imza isteyeceğim" diye konuştu.

Kombine kartla maçlara da gideceğini söyleyen Batuhan, iyi olduğunu da sözlerine ekledi. Emir Sarıgül, anne Gülay Sağır ile baba Soner Sağır’a da geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Bundan sonra ben her maçta ağabeyi olarak onu alacağım ve her maça kendim özel götüreceğim.

Her maçı izleyip dönecek. Arda’yı getireceğim. En çok Arda’yı seviyor Batuhan" diye konuştu. Emir Sarıgül’ün ardından Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de Batuhan’ı ziyaret etti.

POLAT’TAN BATUHAN’A ZİYARET

Bu arada dün akşam saatlerinde Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın da Batuhan’ı ziyaret ettiği öğrenildi.

Saat 21.00 sıralarında ziyarete gelen Polat’ın, anne Gülay Sağır’a " Gereken neyse yapacağız " dediği belirtildi.

Polat’ın, anne Gülay Sağır’a "Sizi stada götüreceğim. Kamera sistemlerini birlikte tarayacağız; şişeyi atanlar kimlerse onları bulacağız" dediği ifade edildi.