Spor Batuhan'a şişe atanlar kamerada!

Batuhan'a şişe atanlar kamerada!

Paylaş
Batuhan'a şişe atanlar kamerada!

Sarı kırmızılı yönetim stattaki tüm kameraları taradı ve Batuhan'ın kafasına şişe atanları tespit ederek görüntüleri emniyete verdi

Galatasaray yönetimi, küçük Batuhan’ın kafasına şişe atan holiganları yakaladı. İdareciler, Eskişehir tribünlerinden atılan votka şişesi ile kafatası çatlayan ve ameliyat eden minik Cimbomlu'nun kafasına şişe atan kişileri kamera görüntülerinden tespit etti.

Ancak, basına dağıtılan görüntülerde şüpheli olarak gösterilen "Beyaz pantolonlu şahıs ile haki montlu, Fi... marka sweatshirtlü şahıs" olarak tanımlanan kişilerin, tribünde hareket etmedikleri görülüyor...

Görüntüler dün emniyet müdürlüğüne teslim edildi. Bu konuda açıklama yapan yönetici Murat Yalçındağ, “Batuhan’ın kafasına şişe atan kişileri görüntülerden net olarak tespit ettik. Şişeyi tam atarken kareler mevcut. G.Saray Kulübü olarak savcılığa da suç duyurusunda bulunacağız. Emniyetimizde gerekeni yapacaktır.

Haberin Devamı

Erken terk ettiler

Zaten bu kişiler görüntülerde de belli oluyor, G.Saray’ın attığı 2. golden sonra şişeyi atarken, maç bitmeden erkenden stadı terk ediyor. Biz bu kişileri Eskişehirspor taraftarı olarak ad etmiyoruz. Eskişehirspor Kulübü ile de görüşüp gerekeni yapmalarını rica edeceğiz. Sahalarımızda ve statlarda artık bu tip holiganların olmasını istemiyoruz. Bunun içinde gerekeni yapacağız” dedi.

DHA / HÜRRİYET