Bilim - Teknoloji Battle Tech'in çıkış tarihi ertelendi
Paylaş
Battle Tech'in çıkış tarihi ertelendi

Bir süredir gelişim aşamasında bulunan yapımın, bu senenin sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyordu. Fakat HBS’den gelen açıklama ile Battle Tech’in ertelendiği ortaya çıktı

Oyun dünyasında belli başlı türler dışında yeni birşeyler üretmek, denenmemişi denemek pek de sık karşılaştığımız bir olay değil. Genel itibari ile bilindik oyun türleri ile karşılaşıyoruz. Yapımcılar, milyon dolarlar harcayıp acaba tutar mı gibisinden bir riske girmek istemiyor.

Tam olarak da bu yüzden, yeni tarzda oyunlar pek sık karşımıza çıkmıyor. Hiç şüphesiz, orijinal bir oyun fikri olanlar için Kickstarter kaçırılmayacak bir nimet.

Parlak fikirlere sahip olan amatör yapımcılar, burada oyunlarını tanıtarak, bağış ve destekçi edinebiliyorlar. Aynı geçtiğimiz senelerde ortaya çıkan Battle Tech projesi gibi.

KICKSTARTER PROJESİ OLARAK ORTAYA ÇIKMIŞTI


Bir Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan sıra tabanlı savaş oyunu BatteTech, talep edilen miktarı fazlasıyla topladığı gibi, Paradox Interactive’in de desteğini almıştı. Bir süredir gelişim aşamasında bulunan yapımın, bu senenin sonlarına doğru satışa sunulması bekleniyordu.

Fakat HBS’den gelen açıklama ile Battle Tech’in ertelendiği ortaya çıktı. HBS CEO’su Jordan Weisman, en iyisini yapabilmek için biraz daha zamana ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Oyuncuların kendilerinden en iyisini beklediklerini dile getiren Weisman, BattleTech’in 2018’in ilk çeyreğinde çıkacağını belirtti.

PC İÇİN GELİŞTİRİLİYOR


Weisman, söz konusu erteleme için Kickstarter bağışçılarının da fikirlerini aldıklarını belirterek, genel itibari ile kimse oyunun ertelenmesini dert etmedi, onlar sadece en iyisini istiyorlar dedi. Bu arada dip not olarak belirtelim,Battle Tech PC’ye özel olarak geliştiriliyor.

TP-Link Powerline ailesini büyüttü

Haberin Devamı