Bilim - Teknoloji Baştan aşağıya değişiyor!
Paylaş
Baştan aşağıya değişiyor!

Microsoft, Internet Explorer'ın yeni sürümünde tasarım dahil, önemli değişikliklere imza atacak!

Microsoft'un web tarayıcısının yeni sürümü, kendini hissetten değişikliklerle gelebilir. Internet Explorer 12'yi henüz görme fırsatını yakalayamadık, ancak yazılım devinin ipuçları, arayüzde yapılacak yeniliklerin haberini veriyor.

Microsoft Connect'teki bir soruya cevap veren bir IE takım üyesi, IE12 hakkındaki ipuçlarını şu sözleriyle verdi: "Geri bildiriminiz için teşekkürler. Arayüzde önemli değişiklikler yapıyoruz, önerinizi göz önünde bulunduracağız. Saygılar, Internet Explorer takımı."

Firmanın IE'de değişiklikler yapmaya hazırlandığı belli, ancak bu değişikliklerin hangi IE sürümünde ortaya çıkacağı tam olarak anlaşılmıyor. Internet Explorer, son zamanlarda Metro arayüzüyle önemli yenilikler sunmuştu, ancak tarayıcının masaüstü sürümü, basit ve sade arayüzüyle uzun süredir olduğu gibi duruyor ve değişikliğe ihtiyacı olmayabilir.

IE'nin en önemli rakiplerinden Firefox, son zamanlarda arayüzünde köklü değişiklikler yapmıştı. Internet Explorer takımı da geri kalmamak için tarayıcılarını yenilemek istiyor olabilir. Bu arada IE takımının tarayıcıya eklemeyi düşündüğü özellikler arasında Web Audio, Media Capture ve HTTP/2 desteği gibi yeni işlevlerin bulunduğu söyleniyor.

Resimlerle: Windows 8.1'in gizli kalan 20 yeniliği!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı