Bilim - Teknoloji Basmak isteyeceğiniz 10 düğme
Paylaş
Basmak isteyeceğiniz 10 düğme

Canınız sıkıldıysa, sorunlarınızı çözemiyorsanız, bu düğmelere basmak her şeyi çözebilir!

İnsan olarak garip davranmak, yaratılışmızda olsa gerek. Örneğin gördüğümüz ve ilgimizi çeken her şeye dokunup, ellemek gibi bir dürtümüz var. Dokunduğunuz şey, sizi ısırmayacaksa veya dünyayı yerle bir etmeyecekse, sorun olmayabilir. İnternet ise basmak isteyeceğiniz düğmelerle dolu bir cennet sayılabilir. Eğer bir şeylere basma isteğinizi yenmekte zorluk çekiyorsanız, işte basmadan duramayacağınız 10 düğme.

Her şeyi düzelt

Zaman zaman işleriniz yolunda gitmeyebilir, bazen bütün terslikler üst üste gelebilir. Her şeyi bir anda yoluna sokacak bir düğme arıyorsanız, bu sayfadaki düğmeye basmayı deneyebilirsiniz.

Nooooooooooooooo

Revenge Of The Sith'te Darth Vader'in attığı "hayıııııııııır" çığlığını tekrar tekrar yaşamak, bu düğmeyle elinizde.

Enter The Hatch

TV dizisi Lost biteli bir süre oldu, ancak medya akış hizmetleri sayesinde hala izlenmeye devam ediliyor. Lost'un önemli öğelerinden bir tanesi, Swan istasyonundaki düğmeye 108 dakikada bir basılması gerektiğiydi. Artık Enter The Hatch site sayesinde bunu gerçekleştirebilirsiniz.


Will You Press The Button?

Will You Press The Button?

Will You Press The Button?, ziyaretçilerine sonsuz ikilemler sunuyor. Ekranda yazılı fikiri kabul ediyorsanız düğmeye basabilir, kabul etmiyorsanız basmayabilirsiniz.

Emergency Yodel Button

Acil bir durumda interneti açıp, bu düğmeyi bulup, ona basmanız pek kolay olmayabilir. Düğmeye her basışınızda kulağınızın pasının daha hızlı akacağını garantileyebiliriz.

Bored Button

Hepimizin canı zaman zaman sıkılabilir. Canınız çok sıkıldıysa ve kendinizi eğlendirecek bir şeyler bulamadıysanız, son çare olarak bu düğmeye basmayı deneyebilirsiniz.

The Useless Web

Useless Web, Bored Button'a benzer biçimde çalışıyor ve karşınıza rastgele, çılgın web siteleri çıkarıyor. Sitelerin gerçekten de "çılgın" olduklarını vurgulamalıyız.

Big Red Button

Altında "Basmayın" yazan büyük bir kırmızı düğme gördüğünüzde ne yaparsınız? Elbette ona basarsınız. Üstelik site size ne kadar durmanızı söylese de, basmaya devam edersiniz.

My Instants

My Instants, pek güzel görünmeyen, üstelik yavaş yüklenen bir site. Ancak düğmelere nedensizce basmayı sevenlerdenseniz, site size keyif verebilir.

Don't Click It!

Önceki tüm bağlantılarda çeşitli düğmelerle karşılaştırdınız. Ancak şimdi bütün düğmeleri ortadan kaldırmanın zamanı geldi. Çünkü düğmeler, her zaman işe yaramayabilir. Don't Click It adındaki web sitesi, sizden hiçbir yere tıklamadan dolaşmanızı istiyor. Bu, pek de kolay bir iş değil.

Resimlerle: İnternetin yok ettiği 15 şey!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı