Coşkun Türk Başkan ne dersin?
HABERİ PAYLAŞ

Başkan ne dersin?

Haberin Devamı

Filmi bir hafta öncesine saralım. Fenerbahçe, Eskişehir’de kaybetmiş, Başkan Aziz Yıldırım hakemlere bindirmiş, “Bu hakemlerle olmaz” demişti. Maçtan sonra bekledim, ama Yıldırım konuşmadı. Belki hafta içinde konuşur, “Attığımız ikinci gol öncesinde Güiza rakibine faul yaptı, Ankaragücü’nün Brabec ile attığı golü hakemler göremedi.
Bizim yediğimiz ikinci golden önce de Bilica’ya faul yapıldı” der. Der mi? Bakalım, göreceğiz... Fenerbahçe, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyordu. Eğer Ankaragücü’ne de yenilse “Siz hiç 6’da 6 gördünüz mü” sorusu unutulacak Daum’un Fenerbahçe’si tarihe “Lige en iyi başlangıç yapan takım”dan sonra “Ligde en kötü dönemi yaşayan takım” olarak geçecekti. Bu stres, tribünlerde taraftarın olmayışı, hafta boyunca futbolcuların özel hayatlarının “peluşlu kelepçe”ye kadar ortaya dökülmesi Ankaragücü maçını çok zorlaştırmıştı.
Ancak kaptan Alex “Bu maçı alacağız” dercesine attığı gollerle, yaptığı mücadeleyle arkadaşlarının önemli bir kısmını ateşledi. Attığı iki gol de takipçiliğinin ve ustalığının göstergesiydi. Zaten maça iyi motive olmuş Alex’le Fenerbahçe mutlaka net gol fırsatları yakalıyor. Üçüncü golü atan Güiza da nihayet şeytanın bacağını kırdı. Bu gol İspanyol futbolcuya mutlaka büyük moral olmuştur.
Özer iyi niyetli, yetenekli ve ilerde Fenerbahçe’de büyük başarılara imza atacak. Bu belli... Eksiği büyük takımdaki maç tecrübesi. Daum, Özer’e forma verdikçe o da her hafta futbolunun üzerine koyacaktır. Takım kötüyken övdüğüm Bilica ve Lugano ikilisi dün vasatın altındaydı. Vasatın üzerinde, mücadeleden kopmayan futbolcular ise Gökhan, Mehmet Topuz biraz da Cristian’dı...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder