Gündem Başına mutfak tüpü düştü

Başına mutfak tüpü düştü

Paylaş
Başına mutfak tüpü düştü

Çorlu'da eşiyla birlikte inşaat halinde bir apartmanı gezmeye giden adamın başına mutfak tüpü düştü. Hayati tehlikesi sürüyor

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde eşi ile birlikte inşaat halinde bir apartmanı gezmeye giden Jeoloji Mühendisi 41 yaşındaki İlhan Erdoğan'ın başına 6'ncı kattan 12 kiloluk mutfak tüpü düştü. Hastaneye kaldırılan Erdoğan yaşam mücadelesi veriyor.

Haberin Devamı

İlhan Erdoğan eşi 32 yaşındaki Pınar Erdoğan ile birlikte dün Hürriyet Mahallesi'nde inşaat halinde olan İşbilir Konutları'na gitti. İnşaata girerek daireleri inceleyen İlhan ve Pınar Erdoğan çifti bir süre sonra indi. Çift inşaat kapısında geldiklerinde çatıdan 12 kiloluk mutfak tüpü düştü. Tüp önce İlhan Erdoğan'ın kafasına daha sonra Pınar Erdoğan'ın koluna isabet etti. Kanlar içinde yere yığılan eşini kendilerine ait otomobile bindiren Pınar Erdoğan hemen hastaneye geldi.

İlk müdahalesi burada yapılan ve kafatasında çatlak olduğu tespit edilen İlhan Erdoğan hemen ameliyata alındı. Yaklaşık 3 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan İlhan Erdoğan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Polise ifade veren Pınar Erdoğan eşi ile dairelere bakmak için inşaata girdiklerini belirterek şunları söyledi:

Haberin Devamı

DAVACI OLDULAR

“Eşimle İşbilir Konutları'na daire bakmaya gittik. Daireleri gezdikten sonra binadan ayrılmak üzere çıktık. Aracımıza doğru gittiğimiz sırada çatıdan mutfak tüpü düştü. Tüp, eşim İlhan Erdoğan’ın başına benim de koluma geldi. Aldım eşini hemen hastaneye getirdim. Ben sorumlulardan davacı ve şikayetçiyim.”

Polis, tüpün düştüğü inşaatta ve çevresinde inceleme yaptı. İfadesi alınan inşaat işçileri tüpün inşaatta çatı izolasyonu yapımı sırasında kullanıldığını söyledi. Olayın meydana geldiği pazar günü inşaatta çalışma olmadığını savunan işçiler, “İşi cumartesi akşamı bıraktık. Pazar günü bir çalışma olmadı. Tüp izolasyonda kullanılıyor, ama nasıl düştüğünü bilmiyoruz” dedi.

Polis soruşturma başlatırken, tüpün başına düşmesi sonucu ağır yaralanan jeoloji mühendisi İlhan Erdoğan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ), (DHA)