Spor Başakşehir 2 - 2 Fenerbahçe

Başakşehir 2 - 2 Fenerbahçe

Paylaş
Başakşehir 2 - 2 Fenerbahçe

Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Başakşehir ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi

Maç Özeti;

90.DK: Maç sona erdi Başakşehir 2 - 2 Fenerbahçe

87.DK:
Visca'nın sağ kanattan Mehmet'e gönderdiği ortaya yükselerek vurmaya çalışan Başakşehir'in forveti, istediği gibi vuramayınca topu savunma kontrol etti.

84.DK: Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın hızlı pasını alan Moussa Sow topu kontrol ederken ayağından açtı, sağ çaprazdan sert vuruşunda Senegalli yıldız yan ağları gördü.

80.DK: Mehmet Topal topla ilerlerken Mossoro'nun arkadan yaptığı müdahaleye hakem faul kararı verdi ve Mossoro'yu sarı kartla cezalandırdı.

70.DK: Emre'nin sağ kanada gönderdiği hızlı top taca çıktı. Başakşehir tehlikeli olabileceği bir pozisyondan yararlanamadı.

62.DK: Golün santrasında hızlı gelişen Başakşehir hücumunda Adebayor, Skrtel'e faul yaptı. Bu pozisyonda hakem, Adebayor'a sarı kart gösterdi.

60.DK: Fenerbahçe'de Aatıf'ın pasıyla topla buluşan Şener, çizgiye inerek içeri orta yaptı. Penaltı noktası üzerinde topa kafa vuran Van Persie beraberlik golünü kaydetti.

60.DK: Gol ( 2 - 2 )

52.DK:
Cengiz Ünder'in Lens'e yaptığı faul sonrası hakem sarı kart gösterdi.

46.DK: İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi Başakşehir 2 - 1 Fenerbahçe

41.DK:
Mustafa Pektemek, kayarak Mehmet Topal'ın ayağına müdahale etti. Hakem Mete Kalkavan sarı kartını gösterdi.

34.DK: Başakşehir'in uzun top planı devam ediyor. Ev sahibi ekip Adebayor ve Mustafa'ya hava topu gönderiyor.

27.DK: Hızlı gelişen Fenerbahçe hücumunda Ozan sağ kanattaki Aatıf'ı gördü, Aatıf oyunu sola döndürdü, İsmail'in uzaktan sert şutunda top auta gitti.

23.DK:
Fenerbahçe'de sakatlanan Kjaer'in yerine Roman Neustadter oyuna girdi.

21.DK: Başakşehir'de Adebayor orta sahadan aldığı topla depar attı, Kjaer'in savunmasında topla ilerleyen Adebayor topu ayağından açınca meşin yuvarlak taca gitti.



16.DK: Fenerbahçe kendi yarı sahasına top çeviriyor. Oyunu kanatlara taşımaya çalışıyor sarı lacivertliler.

12.DK: Başakşehir'in genç kalecisi Faruk, hava topunda Van Persie'den önce yükselip vurdu ama yumrukladığı top kısa düştü. Ozan Tufan'ın sert şutu savunmaya çarparak ağlarla buluştu.

12.DK: Gol ( 2 - 1 )

10.DK:
Başakşehir'de Edin Visca sağ kanattan muhteşem getirip içeri ortaladı, genç Cengiz takımının ikinci golünü kaydetti.

10.DK: Gol ( 2 - 0 )

7.DK:
Adebayor'un Fenerbahçe savunmasını dağıtarak gelip vurduğu top sonrasında Volkan'dan dönen topu ceza sahası çizgisi üzerinde alan Cengiz Ünder, sol çaprazdan mükemmel bir plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

7.DK: Gol ( 1 - 0 )

4.DK:
Başakşehir'de ataklar sağ kanattan gelişiyor. Ceza sahası içine yapılan ortaya Adebayor'dan önce savunma kafa vurdu.

1.DK: Maç başladı her iki takıma da başarılar

Başakşehir ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası Yarı Final maçında karşılaşıyor. Fenerbahçe için kötü geçen sezonda, son haftalarda işler biraz da olsa rayına girdi. Karabük ve Akhisar galibiyetlerinin ardından derbide Galatasaray’ı da deplasmanda yenen Sarı- Lacivertliler, iyi bir hava yakaladı.

Başakşehir’in peş peşe kayıplarıyla Advocaat’ın öğrencileri Şampiyonlar Ligi için yeniden iddialı konuma geldi. Devler Ligi bileti için yarışan iki ekip, Türkiye Kupası’nda da final bileti almak için kozlarını paylaşacak. Türkiye Kupası’na kazanmak, Fenerbahçe için olmazsa olmaz. Kupaya büyük önem veren Sarı-Lacivertliler, bu akşam deplasmanda oynayacağı ilk maçta iyi bir skor alıp, rövanşa rahat çıkmak istiyor

Başahşehir'in ilk 11'i:

Faruk, Caiçara, Attamah, Epureanu, Eren, Mahmut, Emre, Cengiz, Visca, Mustafa Pektemek, Adebayor​

Fenerbahçe'nin ilk 11'i:

Volkan, Şener, Skrtel, Kjaer, İsmail, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Josef de Souza, Lens, Aatif, Van Persie

Haberin Devamı