Spor Baros, Culio'yu yere indirdi

Baros, Culio'yu yere indirdi

Paylaş
Baros, Culio'yu yere indirdi

Çek golcü, sahada kapıştığı Arjantinli futbolcuyu soyunma odasında yere serdi

Tarihin en kötü sezonunu geçiren G.Saray toz duman... İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 yenilerek toplam 11 mağlubiyetle ulaşan sarı-kırmızılılar, bir sezondaki en fazla yenilgi rekorunu şimdiden kırdı.

Maç sonrası 36 saatte yaşananlar ise adeta kıyametin habercisiydi... Önceki gün soyunma odasında başlayan ve dün Florya’ya kadar uzayan olaylar baş döndürecek cinstendi... Romanya’nın en önemli internet sitelerinden ‘prosport.ro’ da ayrıntılı biçimde yer alan olaylar şöyle:

PAS ALAMADIĞI İÇİN ÇILDIRDI

Karşılaşmanın 32. dakikasında attığı şık golle Galatasaray’ı öne geçiren Çek santrfor Milan Baros, takım arkadaşı Culio’ya kendisine pas vermediği için kızıp bağırıyordu.

epkisini el kol hareketleriyle anlatmaya çalışan Çek futbolcu ile Arjantinli arasındaki tartışmanın boyutları kameralara ve çekilen fotoğrafların karelerine yansıyordu.

Bu tartışmanın sonucu pek de masumca olmadı. Sözlü tartışma soyunma odasında alevlendi, kavgaya dönüştü. Ve burada istenmeyen olaylar yaşandı.

Daha birkaç hafta önce Beşiktaş soyunma odasında İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman arasında yaşanan kavganın bir benzeri G.Saray’da gerçekleşiyordu. Bu kez olayın kahramanları Milan Baros’la Arjantinli Emmanuel Culio’ydu.

"İKİNİZİ DE KADRO DIŞI BIRAKIRIM"

Baros’un soyunma odasında “Niye pas vermiyorsun?” diye çıkıştığı Culio karşılık verince olan oldu. Çek futbolcu, bir yumrukla takım arkadaşını yere yıktı.

Aldığı yumruk darbesi yüzünden yüzü gözü kanlar içerisinde kalan Emmanuel Culio’ya kulüp doktoru Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu müdahale etti.

Bu sırada teknik direktör Hagi, iki futbolcuyu, “İkinizi de kadro dışı bırakırım” diye bağırdı. Kavga hakkında ‘prosport.ro’ya bilgi veren Culio’nun Cluj takımından arkadaşı Adrian Anka, “Culio çok düzgün bir insandır. Sorun Baros’ta” derken, Arjantinli futbolcu, “Bu konuda yorum yapmayacağım” demekle yetindi.

YUMRUĞA GİDEN TARTIŞMA

Milan Baros’un Culio’nun yüzünde patlayan yumrukları ile son bulan tartışmanın tohumu, İstanbul BŞB maçının ikinci yarısında başladı. Arjantinli futbolcunun müsait pozisyondaki Milan Baros’a pas vermek yerine kaleye şut çekmesi, Çek santrforu fena halde kızdırdı.

Daha sonra aynı hareketleri Sabri ve Kazım da yapınca Baros deyim yerindeyse çılgına döndü. Doksan dakikanın bitiş düdüğü çalar çalmaz Milan Baros el kol hareketleri ve yüksek sesle bağırarak Culio’ya sert çıktı.

Formasını da bir hışımla çıkaran Çek golcünün öfkesi dinmiyordu. Tohumları sahada atılan tartışma, soyunma odasında büyüdü ve kavgaya dönüştü.

"NİYE PAS VERMİYORSUN?"

Baros, kendisine pas vermek yerine kaleye şut atan Culio’ya sert çıktı; “Niye pas vermiyorsun? Ben daha uygun durumdaydım. Eğer egoistlik yapmasaydın farkı artırırdık.”

"ŞANSIMI DENEDİM"

Arjantinli futbolcu Emmanuel Culio ise takım arkadaşına şu sözlerle karşılık verdi; “Sen pas veriyor musun ki? Ben de şansımı denedim ama olmadı. O pozisyonda golü ben de atabilirdim. Niye kızıyorsun ki?”

PİNO EŞYALARINI TOPLADI, GİDİYOR

İstanbul BŞB maçından sonra Culio’ya yumruk atan Baros, dünkü antrenmanda da bu kez Pino ile tartıştı. Çek golcü idmanda tartıştığı Pino’ya ağza alınmayacak küfürler savurdu.

Küfürlere çok içerleyen Kolombiyalı futbolcu, antrenmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ni terk etti. Pino’ya bu arada başkan Adnan Polat’ın kendileriyle toplantı yapacağı bildirildi, ancak sinirden gözü hiçbir şeyi görmeyen Kolombiyalı, eşyalarını toplayıp ayrıldı.

Pino’nun bugün ülkesine dönmeyi düşündüğü öğrenildi.

Haberin Devamı