Gündem Barışmayan sevgilisini öldürmek istedi

Barışmayan sevgilisini öldürmek istedi

Paylaş
Barışmayan sevgilisini öldürmek istedi

Barışmayan sevgilisini öldürmek istedi

Konya’da minibüs şoförü 25 yaşındaki Nuri K., 4 ay önce ayrıldığı üniversite öğrencisi sevgilisi 22 yaşındaki D.S.D.'yi, yeniden birlikte olma isteğini kabul etmeyince maket bıçağıyla boğazından yaralayıp yol ortasına attı. Hastaneye kaldırılan genç kız tedaviye alınırken, Nuri K. ve olay sırasında yanında olduğu ileri sürülen arkadaşı S.Ç. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay dün gece saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Sille Kavşağı’nda meydana geldi. Nuri K., 4 ay önce ayrıldığı sevgilisi Selçuk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü öğrencisi olan D.S.D.’yi arayarak, "Seni son kez görmek istiyorum, buluşalım" deyip yanına çağırdı. D.S.D., "Seninle normalde buluşmam. Ama 6 ay önce senin için bankadan çektiğim 5 bin lira parayı bana geri vereceksin" diyerek Nuri K.’nin yanına gitti.

D.S.D.’yi otomobiline alan Nuri K., yeniden barışma teklifinde bulundu. Genç kız da, Nuri K.'ye "Seninle artık barışmamız imkansız. Telefonda bana borcunu ödeyeceğini söyledin. Ben de o yüzden geldim. Paraya da ihtiyacım var, borcunu en kısa sürede öde" dedi. Tartışma sırasında Nuri K., maket bıçağı ile D.S. D.'yi boğazından yaralayıp gecenin karanlığında yol ortasına atıp kaçtı. Yoldan geçen bir sürücünün görüp otomobiline alarak Konya Numune Hastanesi’ne götürdüğü genç kız tedaviye alındı.

Haberin Devamı

Olaydan sonra kaçan Nuri K. ile olay sırasında yanında bulunduğu ileri sürülen arkadaşı 25 yaşındaki S.Ç. polis tarafından yakalandı. Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Nuri K. ve arkadaşı S.Ç., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Şüphelilerden Nuri K.’nin polise verdiği ilk ifadede, "Yakalamasam yarım bıraktığım işi tamamlayacaktım. D.S.D.'yi öldürecektim" dediği iddia edildi.

İhsan YALÇIN / DHA