Gündem Barış yemeğinde öldürüldü

Barış yemeğinde öldürüldü

Paylaş
Barış yemeğinde öldürüldü

Şanlıurfa'da, boşanmak istediği eşinin ailesi tarafından barış için yemeğe çağrılan 31 yaşındaki İsmail Aslan, sofrada çıkan tartışmada kafasına sıkılan 2 kurşunla öldürüldü. Olayın ardından polis, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Bakkal dükkanı işleten İsmail Aslan, yaklaşık 2 ay önce 7 yıllık eşiyle kavga etti. Kavganın ardından İsmail Aslan’ın eşi baba evine döndü.

Haberin Devamı

Bu akşam saatlerinde çiftin yeniden birleşmesi için araya girenler, İsmail Aslan’ı barışmaları için kayınbiraderi İbrahim Sakat’ın evine çağırdı. Çağırı üzerine akşam saatlerinde kayınbiraderinin evine giden İsmail Aslan ile yakınları sofra başında tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında, İsmail Aslan ateşlenen bir tabancadan çıkan iki kurşunun başına isabet etmesi sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine eve gelen polisler, yaptığı incelemede yaşamını yitirdiği saptanan Aslan’ın cesedini, otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna gönderdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, cinayeti işlediği iddia edilen ve isimleri açıklanmayan Sakat ailesine mensup 2 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Cinayetle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ali LEYLAK- Ömer PINAR/ŞANLIURFA, (DHA)