Spor Barış Özbek'in talipleri artıyor

Barış Özbek'in talipleri artıyor

Paylaş
Barış Özbek'in talipleri artıyor

Sezon sonunda Galatasaray'la sözleşmesi son erecek olan Barış Özbek'e yurtdışından ciddi teklifler geldiği belirtildi

Barışv Özbek'iın menajeri Doğan Ercan, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, "Barış, Lokomotif Moskova başta olmak üzere Shaktar Donetsk, ve bir İspanya La Liga takımından teklif aldığını söyledi. Ercan, ayrıca Lokomotif Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin'in Barış'ı ısrarla istediğini belirtti.

"FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİK"

Ercan'ın Barış için Fenerbahçe ile görüştükleri iddiasının ise doğru olmadığını dile getirerek, "Fenerbahçe ile şu anda yaptığımız bir görüyme yok. Biz Rus ve İspanyol takımlarının tekliflerine bakıyoruz. Tabii ki bunların hepsi ön hazırlık niteliğinde... Barış şu anda Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncsu" dedi.

LUCESCU, BARIŞ'I ÇOK BEĞENİYOR

Barış'ın şu anda her hangi bir kulüple görüşmesinin söz konusu olmadığını belirten Doğan Ercan, "Yeni kurallara göre ancak Ocak ayından sonra görüşebilir.

Lucescu, Barış'ı beğeniyor; takip ediyor. Ama transfer etmek yönündeki düşüncesini net olarak bilmiyorum" şeklinde konuştu.

BARIŞ'IN ÖNCELİĞİ GALATASARAY

Doğan Ercan, gelen tekliflere karşın Barış Özbek'in Galatasaray'da mutlu olduğunu ve önceliğinin kulübüyle yeni sözleşme yapmak doğrultusunda olduğun söyledi.

KURANYI, BARIŞ'A RUS KULÜPLERİNİ TAVSİYE ETTİ

Bu arada, Barış'ın Almanya'dan arkadaşı olan ünlü futbolcu Kevin Kuranyi ile de sık sık görüştüğü ve şu anda Rusya'da futbol oynayan yıldız futbolcunun Barış'a Rus takımları hakkında olumlu refarans verdiği ve Dinamo Moskova'ya gelmesi durumunda çok başarılı olacağını söylediği öğrenildi.

Haberin Devamı