Gündem Barda tecavüz iddiası

Barda tecavüz iddiası

Paylaş
Barda tecavüz iddiası

Annesinden arkadaşının doğum günü için izin isteyip evden ayrılan 13 yaşındaki S.Ç. barmen Aydın K.'nın tecavüzüne uğradığını ileri sürdü

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianemeye göre S.Ç., 30 Aralık 2007'de bir arkadaşının doğum günü için arkadaşı İ.Ç. ile bara gitti. Sarhoş olduğu için eve gidemeyen S.Ç., geceyi kız arkadaşı İ.Ç ile birlikte gittiği evde geçirdi.

İlk gece sevgilisi B.T. ile birlikte olan S.Ç., yılbaşı gecesi de İ.Ç.’nin erkek arkadaşı Celal D.’in evinde eğlendi. S.Ç. ile İ.Ç. bir gün sonra da Deniz Köşkler Mahallesi'nde oturan iki erkek arkadaşlarının yanına gitti. Gruptakiler burada esrar içti.

HESABI ÖDEYEMEYİNCE...

Bir gün sonra ise iki arkadaş, Avcılar'da bir bara gitti. S.Ç ve İ.Ç. gece geç saatlere kadar barda içti. Ancak gece sonunda 35 lira tutan hesabı ödeyemediler. İ.Ç. para bulmak için bardan ayrıldı.

İ.Ç.'nin çok geç olmasına rağmen gelmemesi üzerine S.Ç. barmen Aydın K.'ya “Beni bırak. İ.Ç.’i bulup paranızı getireceğim" dedi. Aydın K. ise olayı polise bildireceğini söyleyip tehdit etti.

S.Ç. verdiği ifadesinde “Birden bana bağırdı çok korktum. Ağzımı avucunun içine alarak beni hırpaladı. Beni yere yatırdı. İki kez tacavüz etti. Ona şikayet edeceğimi söyledim. Evden kaçtığım süre boyunca Aydın K.’tan başka kimseden kötü bir şey görmedim. Cezasını çeksin" dedi.

"EVE GİTMEK İSTEMEDİ"

Bakırköy 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasında S.Ç. tecavüze uğradığı iddiasına tekrarladı. İki yıldır tutuklu olan Aydın K., “S.Ç ile kendi isteğiyle birlikte olduk” dedi. Aydın K. "Avcılar'da barda barmenlik yapıyorum. Barı kapatacaktım ama S.Ç ve İ.Ç. masada oturuyorlardı yanlarına gittim. Paralarının olmadığını söylediler.

İ.Ç. para bulmak için bardan ayrıldı. S.Ç ile bir süre sohbet ettik. Bardan ayrıldık. Ona hesap ödetmedim. Eve bırakmak istedim. Eve gitmek istemedi. Sahilde bir süre birlikte yürüdük. Deniz kenarında bulunan sandala oturduk. Bana hayran olduğunu söylemeye başladı. Kendi isteğiyle birlikte olduk. Küçük olduğunu bilemezdim" diye konuştu.

Ezgi Tuğçe TÜL-Tuğçe IŞIKSALAN/İSTANBUL (DHA)