Gündem Barda hesap kavgası: 1 ölü

Barda hesap kavgası: 1 ölü

Paylaş
Barda hesap kavgası: 1 ölü

Barda hesap kavgası: 1 ölü

Adana’da bankacı 28 yaşındaki Ekrem Kaymaz, gittikleri barda hesap yüzünden çıkan kavgada öldürüldü, arkadaşı 19 yaşındaki Bilal Ayyıldız ise yaralandı. Bar sahibi ile birlikte 5 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, dün gece Yavuzlar Mahallesi Atlıhan Bar’da meydana geldi. Arkadaşı Bilal Ayyıldız ile birlikte bara eğlenmek için giden Ekrem Kaymaz, bardan ayrılırken çıkarılan hesap yüzünden, garsonlar ve işletmeci ile tartıştı.

Hesap tartışması büyüyüp, kavgaya dönüşünce, Ekrem Kaymaz ve arkadaşı Bilal Ayyıldız, bar çalışanları tarafından bıçaklandı. Çağrılan ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi’ne götürülen 2 yaralıdan Ekrem Kaymaz, sabah saat 07.00'de yaşamını yitirdi. Kaymaz’ın cenazesi otopsinin ardından götürüldüğü Karataş İlçesi’nde toprağa verildi. Diğer yaralı Bilal Ayyıldız’ın tedavisi sürüyor.

Cinayetin işlendiği barın sahibi Ahmet Y. ile birlikte bar çalışanları Ramazan Ö., Süleyman Y., Nihat K. ve Muharrem T. gözaltına alındı. Şüphelilerin ilk ifadelerinde, ölen Ekrem Kaymaz’ın daha önce de eğlenmek için bara geldiğini, ancak hesap ödemediğini, dün gece yine hesap ödemek istemediği için kavga çıktığını söyledikleri öğrenildi. Barın güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

Murat KİBRİTOĞLU/ADANA, (DHA)