Spor 'Barcelonalı oyuncular aktör gibi'

'Barcelonalı oyuncular aktör gibi'

Paylaş
'Barcelonalı oyuncular aktör gibi'

Barcelonalı futbolcuların başarılı birer aktör olduğunu belirten Rio Ferdinand, bu davranışların sportmenliğe hiç yakışmadığını vurguladı

Schalke'yi deplasmanda 2-0'lık skorla geçerek Wembley'deki yolunun kapısını aralayan Manchester United'ın tecrübeli savunmacısı Rio Ferdinand, yarı finalin diğer ayağında oynanan Santiago Bernabeu'daki mücadelede Barcelonalı futbolcuları rol kesmekle suçladı.

Pepe'ye gösterilen kırmızı kartın çok ağır olduğunu düşünen Ferdinand, Twitter'da yayınladığı mesajda, "Bu bir şaka olmalı. Pedro görüntüleri tekrar izlerken, kesinlikle 'Ben ne yapmışım?' diye düşünmüştür.

Alves'e gelirsek, siz beni hiç sedye ile oyundan çıktıktan sonra koşarak sahaya girdiğimi gördünüz mü? İsteyen kişi bana çift dalabilir, ben bunda bir sakınca görmüyorum. Ancak rol kesmeyi kabul edemiyorum" sözleriyle Katalan ekibine göndermede bulundu.

Alves'i sahtekarlıkla suçlayan Michael Owen ise, "Alves'in haraketi pek çok kesim tarafından hoş karşılanmadı ancak Barça taraftarları bundan memnun. Çok yazık" ifadelerini kullandı.

Maçtan sonra Jose Mourinho hakemi skandal olarak tanımlarken, Madrid kulübünün resmi internet sitesinde Pepe'nin Alves'e temas etmediğini gösteren bir video yayınlanmıştı.

Haberin Devamı