Spor Barça, Gökhan'ın peşinde

Barça, Gökhan'ın peşinde

Paylaş
Barça, Gökhan'ın peşinde

Dünya futbolunun 1 numarası, Gökhan Gönül'e kanca attı. Dani Alves'in ayrılma riskine önlem alan Katalan yetkilileri, İnönü'de milli oyuncuyu izledi

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; O Fenerbahçe’nin olduğu kadar A Milli Takım’ın da değişmez ismi... O Sarı-Lacivertli takımın cesur yüreği... O Gökhan Gönül... Türkiye’nin tartışmasız ‘en iyi sağ beki’ olan Gökhan’a, dünya futbolunun ‘en iyisi’ Barcelona kanca attı.

Haberin Devamı

Bayern Münih ve Milan’ın takibe aldığı iddia edilen milli yıldızın derbide Barcelona oyuncu izleme komitesi tarafından canlı olarak takip edildiği belirtildi. İnönü Stadı’ndaki derbide yerini alan Katalan ekibinin yetkilileri, sakat sakat sahaya çıkan Gökhan Gönül’le ilgili bol bol not tuttu.

Peki Maicon ile birlikte dünyanın en iyi sağ beki olarak gösterilen Dani Alves’i kadrosunda barındıran Barca, neden Gökhan’ın peşine düştü?

ALVES’İN ALTERNATİFİ

Bu sorunun yanıtı Barcelona ile Alves arasındaki transfer görüşmelerinde gizli. Önümüzdeki sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı sağbekle nikah tazelemek isteyen Barcelona, henüz sonuç alamadığı için alternatif arayışına geçmiş durumda. Alves’in sözleşmesini uzatmaması halinde sezon sonunda satılabileceği, Gökhan’ın Barcelona’nın yeni sağ beki olabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

F.Bahçe yönetimi Gökhan’ın bonservisini 15 milyon Euro olarak belirlemişti.

Atletico Madrid iddiası!

Ömer Güvenç'in Akşam Gazetesi'nde çıkan haberine göre Gökhan Gönül, gelecek sezon Mesut Özil, Cristiano Ronaldo, Messi, Xavi ve Iniesta gibi dünya devlerine karşı forma giyecek.

F.Bahçe, Tuncay Şanlı'nın ardından dünya futbol sahnesine bir yıldız daha sunacak. Barcelona, Real Madrid, Sevilla'dan sonra 165 milyon euro ile İspanya'nın en pahalı kadrosuna sahip olan Atletico Madrid, Gökhan Gönül ile gelecek sezon için prensipte anlaştı. İspanyol kulübünün 15 gün içinde bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor.

Kırmızı-Beyazlı kulübün istatistikçileri yaklaşık bir yıldır Gökhan'ın milli maçlar da dahil içeride deplasmanda bütün maçlarını izledi. İspanyollar bununla da yetinmeyip yıldız futbolcunun özel hayatını bile inceledi. Gökhan'a hayran kalan Atletico Madrid yönetimi, yıldız futbolcuya 2+1 yıllık imza attıracak ve karşılığında yıllık 2.5 milyon euro ödeyecek. F.Bahçe de bu transfer karşılığında 10 milyon euro bonservis bedeli alacak.