Yaşam Balmain’in Victoria’s Secret ordusu

Balmain’in Victoria’s Secret ordusu

Paylaş
Balmain’in Victoria’s Secret ordusu

Victoria’s Secret’ın beklenen defilesinin gerçekleşmesine haftalar kaldı! Bu yıl Şanghay’da düzenlenecek olan Victoria’s Secret defilesi bakın hangi tasarımcı ‘Melekleri’ podyuma hazırlayacak

Yılın en seksi şovuna haftalar kaldı! Bu yıl Şanghay’da düzenlenecek olan Victoria’s Secret kadrosundaki melekleri açıklarken, bir sürpriz duyuruda daha bulundu. Merak etmeyin, Gigi ve Bella Hadid bu yıl da kadroda. Üstelik her zamankinden daha güçlüler çünkü Balmain arkalarında.




Gücü, şehveti ve özgürlüğü aynı tasarım cümlesinde kuran Balmain’in lideri Olivier Rousteing, Victoria’s Secret için hazırlayacağı kapsül koleksiyon için son derece heyecanlı ve mutlu. "Sıkı durun! Balmain ordusu melekler ordusuna dönüşüyor." diyor, Rousteing.


Bu yıl L'Oréal Paris’ten Beats by Dr. Dre’ye, birçok devle tasarım ittifakı kuran Balmain’in Victoria’s Secret işbirliği, 2017’nin en ateşli projelerinden olacağı kesin.

Meraklısına not: VS x Balmain koleksiyonunu 29 Kasım’da gerek Victoria’s Secret mağazalarından, gerekse victoriassecret.com üzerinden temin edebilirsiniz.

Haberin Devamı