Kültür - Sanat Balat hafta sonu tasarım pazarı ile şenlenecek
Paylaş
Balat hafta sonu tasarım pazarı ile şenlenecek

Eski İstanbul ruhunu yaşatmaya devam eden Balat’ta tarih sahnesinden günümüze ulaşan eserlere ev sahipliği yapan Teos Antik, düzenlediği atölye çalışmaları ile sanatseverlere keyifli bir hafta sonu yaşatacak

Eğitmenler Seray Kutsal ve Özge Teper eşliğinde kavanoz boyama ve örgü bileklik atölyelerinin yapılacağı etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

“Teos Tasarım Pazarı” ismiyle 7 Ekim Cumartesi günü, saat 11.00 ile 19.00 arasında gerçekleştirilecek etkinlikte kullanılacak malzemeler katılımcılara ücretsiz olarak sunulacak.

ESKİYE ÖZLEM DUYANLARA ALTERNATİF

Teos Antik’in kurucusu iş adamı Mehmet Teoman Ünligil, “Balat, geçmişin ruhunu sokaklarında, dükkânlarında ve her köşesinde taşıyan semtlerden biri. Birçok kültürden izleri yansıtan bu semte renk katacak çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Teos Antik’in içinde yer alan tasarım atölyemizde, bölgemizde yaşayan gençlere ve kadınlara takı tasarımı, deri dokuma, kavanoz boyama gibi çeşitli eğitimler verere hobi sahibi olmalarına yardımcı oluyoruz. Ayrıca şehrin yoğunluğundan bunalan, eskiye özlem duyan kişilere hafta sonları gerçekleştirdiğimiz ücretsiz atölye çalışmalarımız ile keyifli bir gün yaşatıyoruz. Misafirlerimiz çalan plak eşliğinde, tarihin kokusunu soluyarak eğitmenlerimizle kendi zevklerini yansıtacak birbirinden değişik tasarımlar yapıyor” dedi.

Haberin Devamı