Magazin 'Baktıkları zaman utanıyorum!'

'Baktıkları zaman utanıyorum!'

Paylaş
'Baktıkları zaman utanıyorum!'

New York'taki Tribeca Film Festival'ine katılan Hayden Panettiere fotoğrafçılara ve hayranlarına hatalı dövmesini gösterdi

Ünlü Rus boks yıldızı Wlidimir Klitschko’nun kariyerini anlatan ‘Klitschko’ belgeselinin prömiyerinde sırtı açık fırfırlı bir elbise ile katılan İtalyan-ABD uyruklu oyuncu dövmesini sergiledi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta ülkemizde de vizyona giren 'Scream 4 / Çığlık 4" sinema filmi ile karşımıza çıkan Hayden, 'Vivere Senza Rimipianti' olarak okunan ve ‘Pişmanlık olmayan Yaşam’ anlamı taşıyan kendi dövmesinde imla hatasının olduğunu oğrendi.

Dövmeci ustasının ‘Rimpianti’ yazarken bir tane fazla ‘i’ harfi yazdığını belirten Panettiere, "Dövmeci İtalyan sözcüğünü tahrif etti." dedi. Geçtiğimiz gün ‘The View’ ABD şova katılan 21 yaşındaki yıldız "Bir kural var, başka dilde dövmenizi yaptırıyorsanız, o ülkeye asla gitmeyin" espirisini yaptı.

"Kolay değil tabi, bu 'Elma seviyorum' gibi birşey değil ki, 'Pişmanlık Olmayan Yaşam' diyor fakat arada fazla bir ‘i’ var." şeklinde konulan genç oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"İtalyanca konuşanlar dövmeme bakıp 'Eh, doğru gibi' dedikleri zaman utanıyorum tabiki çünkü gazetelerde dövmemi yalnış yazıldığını okuyorum." ‘Heroes’ drama filminden büyük ün kazanan Hayden şu an ‘Scream4’ filmi ile perdelere geri dönüyör.