Siyaset Bakan Şimşek Davids'e özendi
Paylaş
Bakan Şimşek Davids'e özendi

AK Parti'nin Kızılcahamam'daki toplantısında milletvekillerinin halı saha maçında Bakan Mehmet Şimşek, özel yapım gözlükleri ile dikkat çekti

AK Parti İstişare ve Değerlendirme toplantısı Kızılcahamam'da sürüyor. Ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde kampa ara verip bir düğüne katıldı ve Kızılcahamamlılarla buluştu.

Milletvekilleri ise bu esnada halı sahada futbol maçı yaparak stres attı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de aralarında bulunduğu maç sırasında rakip oyuncunun dirseğiyle gözlüğü kırılan Şimşek, maça özel yapım, numaralı spor gözlükleriyle devam etti.

Bu sırada Bakan Şimşek, göz altından hafif şekilde yaralandı. Gözüne dirsek gelen Şimşek, ufak bir kanama geçirdi. Maçın hakemliğini bir milletvekili danışmanı yaptı.

Danışman hakem, pozisyonu sarı kartla cezalandırmak isterken, sarı kartı olmadığı için bir gazetecinin Sarı Basın Kartı'nı alarak Bakan Şimşek'e faul yapan oyuncuyu cezalandırdı.

Milletvekilleri maçın ardından hatıra fotoğrafı çektirirken, Maliye Bakanı Şimşek, bir gazetecinin koruduğu kaleye 3 penaltı attı.

İlk penaltıyı dışarı vuran, ikinciyi gole çeviren, 3'ncü penaltıyı kaçıran Bakan Şimşek, sporun önemine vurgu yaptı. Maçın ardından Bakan Şimşek, ‘dostluk kazandı’ dedi.

Haberin Devamı