Siyaset Bakan Fikri Işık fenalaştı!
Paylaş
Bakan Fikri Işık fenalaştı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Sakarya'da bir fabrikanın açılışında açıklama yaptığı sırada fenalaştı. Bakan Işık, ambulansta yapılan müdahalenin ardından fabrikadan ayrıldı

Sakarya'daki çeşitli ziyaretlerin ardından Türk Traktör'ün Erenler Fabrikasının açılışına katılan Bakan Işık, burada konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıktı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer18572","18572","201406","18572-151078.jpg","1", "0","Bakan Fikri Işık fenalaştı!");

Konuşmasına başladıktan yaklaşık 5 dakika sonra "Biraz kan şekerim düştü herhalde" diyen ışık, kürsüdeki sudan içtikten sonra platformun bulunduğu merdivenlere oturdu. Bakan Işık’ın fenalaşmasının ardından yanına hemen törende bulunan Mustafa Koç ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş gelerek yardımcı oldu. Burada ceketini çıkaran Işık'a tören alanında hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale ederek tansiyonunu ölçtü.

Bakan Işık, bir süre sonra fenalaşması üzerine sağlık ekiplerince sedyeye konularak fabrikanın önünde hazır bekletilen ambulansa getirildi. Bakan Işık'a ambulansta doktorlar müdahale etti.

FABRİKADAN AYRILDI

Haberin Devamı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ambulanstan inerek makam aracıyla fabrikadan ayrıldı.

TABURCU EDİLDİ

Türk Traktör Fabrikasının açılışındaki konuşması sırasında fenalaştıktan sonra ambulansta kontrolleri yapılan Bakan Işık, makam aracıyla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.Burada çeşitli kontrollerden geçen Bakan Işık, hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, bugünkü programının yoğun olduğunu belirterek, "Biraz da sıcak olunca herhalde bir ani tansiyon düşmesi oldu. ’Tedbirli davranalım’ diye hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı, herhangi bir sorun yok. Sadece bu aşırı yoğunluk ve sıcaklıktan dolayı bir tansiyon düşmesi. Allah’a çok şükür gayet iyiyim. Bizim tempomuz inşallah devam eder" diye konuştu.

Bakan Işık, daha sonra makam aracına binerek hastaneden ayrıldı. Öte yandan, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer yetkililer, hastaneye gelerek Bakan Işık’a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

DHA YURT / AA