Magazin Bahar Candan Faik Öztürk'e 'Faik' dedi, jüri çıldırdı!

Bahar Candan Faik Öztürk'e 'Faik' dedi, jüri çıldırdı!

Paylaş
Bahar Candan Faik Öztürk'e 'Faik' dedi, jüri çıldırdı!

İşte Benim Stilim'in sansasyonel yarışmacısı Bahar Candan, Faik Öztürk'e ismiyle hitap edince jüri üyelerinin tepkisiyle karşılaştı

İşte Benim Stilim'in 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan önce yarışmacıları sonra jüriyi sinirlendirdi.

NUR YERLİTAŞ ÇOK SİNİRLENDİ


Ivana Sert, Bahar Candan'ın saygısızlığından dolayı Faik Öztürk'ten özür dileyince Bahar saygısızlık yaptığını düşünmediğini söyledi ve Faik Öztürk'e "Faik" diye hitap etti. Bunun üstüne Nur Yerlitaş sinirlendi ve Bahar'ı, "Faik denir mi? Faik benim dostum. Ben ona Faikçiğim derim Faik Bey derim. Biraz daha dikkat" diyerek sert bir dille uyardı. Bahar ile jüri arasında büyük gerginlik yaşandı.



Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ile Kerimcan Durmaz yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor. Nur Yerlitaş canlı yayında programı bıraktığını açıklamıştı. İşte Benim Stilim'e ne kadar devam edeceği ise merak konusu.


Ivana Sert neden kovuldu? Nur Yerlitaş ilk kez konuştu


İşte Benim Stilim'de Bahar Candan gözyaşlarını tutamadı!


Nur Yerlitaş, canlı yayında İşte Benim Stilim'i bıraktığını açıkladı


Öykü Serter Bahar Candan'a daha fazla dayanamadı

Haberin Devamı