Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Bacaklara botoks!
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Botoksu tam olarak nasıl biliyorsunuz? “Yüzdeki kırışıklıkları gidermek için kullanılır” dediğinizi duyar gibiyim.

Oysa botoks, sadece yüz bölgesine uygulanmıyor. Gelin, botoksun nimetlerine hızlıca bir göz atalım…

BOTOKS İLE İNCE BACAKLARA SAHİP OLMANIZ MÜMKÜN!

Kadın bacağı, zarifliği ve inceliği ile dikkatleri üzerine çeker. Özellikle mevsimin bahara dönmesi ile birlikte çizme ve pantolonların yerini etekler, şortlar almaya başlar.

Ancak her kadın bu yönden şanslı olmayabilir. Doğuştan kalın bacak ve bileklere sahip olabilirsiniz. Hatta bazı kişilerde uzun süreli çok yoğun spor yapmak baldır kaslarının kalınlaşmasına neden olabilmektedir.

Bacak estetiğinin göze çarpma başladığı şu güzel günlerde daha zarif bir bacak için yapılabilecek uygulamalardan birisi de botokstur. Yanlış duymadınız, botoks ile kalın baldırlara çözüm bulabiliyoruz.

DAHA İNCE BACAKLAR İÇİN…

Yaptığımız tetkikler sonucu bacaktaki ilgili kısımlara yaptığımız botoks uygulaması ile kasların belli bir dereceye kadar inceltilmesini sağlayabiliyoruz.
Bacağı kalın ve asimetrik gösteren aşırı kalın kasları botoks uygulamaları ile daha estetik bir görüntüye kavuşturmak mümkün.

Kas hacmini botoks enjeksiyonları ile inceltirken daha zarif bir bacak tonlaması elde edebiliyoruz. Kalıcı etki için uygulamanın düzenli olarak uzman doktor tarafından yapılması gerekmektedir.

Erkeksi bacak etkisinden kurtulmak ve yumuşak hatlara sahip olmak için kasları inceltmenin en pratik yolu bacak botoksudur.
Ancak belirtmeliyim ki; bazı durumlarda kalın bacakların nedeni yağlanma olabilir. Bunu bilmek soruna çözüm bulmak açısından önem taşımaktadır. Bu gibi durumlarda önerimiz yağ dokusunun alınmasıdır.



Sıradaki haber yükleniyor...
holder