Türkiye (Son Dakika) Babasını öldürdüğü öne sürülen kız ile annesi tutuklandı

Babasını öldürdüğü öne sürülen kız ile annesi tutuklandı

Paylaş
Babasını öldürdüğü öne sürülen kız ile annesi tutuklandı

İzmir Bayraklı'da eve geç geldiği için kızıp, elindeki cep telefonunu almak istemesi yüzünden tartıştığı babası 42 yaşındaki Faruk Dede’yi bıçaklayıp öldürdüğü öne sürülen 15 yaşındaki Ö.A. ile suçu kızının üzerine atma ihtimali nedeniyle anne 36 yaşındaki Yeliz A. tutuklandı

Olay, İzmir Bayraklı'da dün saat 02.00 sıralarında Faruk Dede ile nikahsız olarak yaşadığı Yeliz A. ve kızı Ö.A.’nın oturduğu evde meydana geldi.

Alkollü olduğu belirtilen Faruk Dede, eve geç geldiği gerekçesiyle kızı ile tartıştı, elindeki cep telefonunu almak istedi.

KURTARILAMADI


Tartışmanın büyümesi üzerine, iddiaya göre Ö.A. babasını tek bıçak darbesiyle yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan adam, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Faruk Dede, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


"KIZIMI ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ, BIÇAK ALIP GELDİ"


Olaydan sonra Ö.A. ifadesi alınmak üzere İzmir Emniyeti Çocuk Büro Amirliği’ne, anne Yeliz A. da emniyete götürüldü. Yeliz A.’nın emniyetteki ifadesinde, "Eşim alkollü olduğu için zaten zorla ayakta duruyordu. Kızımı ölümle tehdit etti. Mutfaktan bıçak alıp geldi. Kızım da elinden bıçağı alıp babasını bıçakladı. Ama sonradan ambulansı da kızım çağırdı" dediği belirtildi.


Genç kız, elinden telefonunu almak isteyen babasını bıçakladı


ANNE İLE KIZ TUTUKLANDI


Resmi nikah olmadığı için annesinin soyadını taşıdığı belirtilen Ö.A. ile Yeliz A., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Babasını bıçaklamakla suçlanan Ö.A. ile yaşının küçük olması nedeniyle suçu kızının üzerine atabileceğinden şüphelenilen anne Yeliz A. tutuklandı.

Haberin Devamı