Magazin 'Babam diziyi izlememi yasakladı'

'Babam diziyi izlememi yasakladı'

Paylaş
'Babam diziyi izlememi yasakladı'

Erkan Petekkaya'nın gerçek hayattaki oğlu Cano “Diziyi izlerken duygulanıp ağlıyorum” dedi

Erhan Petekkaya, eşi Didem ve oğlu Cano ile birlikte kayınpederi Zekai Dursun’un sahibi olduğu inşaat firmasının halka arz törenine katıldı. Vatan'ın haberine göre, daha önce de bu şirketin reklam yüzü olan Petekkaya, eşi ve oğluyla mutluluk pozu verdi.

Haberin Devamı

Dizideki rolü nedeniyle eleştirilen ‘Ali Kaptan’, “Oyuncuyum, rolüm neyi gerektiriyorsa onu oynarım. Robin Hood da olurum, Ali de. Birbirinden zıt karakterleri oynayabilirim” dedi.

Petekkaya, tören boyunca sempatik tavırlarıyla ilgi çeken oğlu Cano’ya rol aldığı dizi dahil hiçbir diziyi izletmediğini söyledi. Cano ise “Çünkü izlerken duygulanıp ağlıyorum” diyerek babasını onayladı.

Ünlü oyuncu, dizideki oğlu Osman’ın yaşının küçük olmasından ötürü psikolojisinin bozulduğu söylentilerine ise “Profesyonel olarak psikolojik destekle çekimler yapılıyor.

Bu şekilde düşünenler at gözlüklerini çıkarsın ve Amerika’ya, Avrupa’ya baksınlar. Orada çekilen korku filmlerin büyük kısmında küçük çocuklar rol alıyor. Amerika’daki sistem ne ise bizde de profesyonel şekilde o uygulanıyor” diye yanıt verdi

Haberin Devamı