Gündem Babaları yerine ninelerini yaktılar

Babaları yerine ninelerini yaktılar

Paylaş
Babaları yerine ninelerini yaktılar

Şanlıurfa'da, eşinin üzerine kuma getirmek isteyen 50 yaşındaki Mehmet Altun'un kaldığı eve baskın düzenleyen 4 çocuğu babalarını yakmak isterken, babaannelerini yaktılar

Yakubiye Mahallesi Kalkan Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç olayda, iddiaya göre, Ahmet, İbrahim, Abdulkadir ve Hatice Altun isimli kardeşler, annelerinin üzerine kuma getirmek isteyen 50 yaşındaki baba Mehmet Altun'un sığındığı 82 yaşındaki annesi Emine Altun'un evine baskın yaptılar.

BENZİNİ BABALARININ ÜSTÜNE DÖKMEYE ÇALIŞIRKEN...

Bir süre evde babalarıyla tartışan çocuklar, daha sonra ellerine geçirdikleri bir şişe benzini babalarının üzerine dökmek isterken, araya giren 82 yaşındaki babaanneleri olan Emine Altun'un üzerine benzin sıçradı.

Bu sırada torunlardan birisi cebinden çıkardığı çakmağı tutuşturması sonucu yaşlı kadın biranda alev topuna döndü. Yaşlı kadın çığlıklar arasında güçlükle kendisini evden sokağa attı.

SOKAKTA SÖNDÜRDÜLER

Yanan kadını gören komşuları hemen havlu ve battaniye ile yangına müdahalede bulunarak söndürdü. Yaşlı kadının yandığını gören 4 torunu park ettikleri otomobille olay yerinde kaçarak, izlerini kaybetti.

ÖLÜM KALIM MÜCADELESİ VERİYOR

Torunları tarafından üzerine dökülen benzinle yanan 82 yaşındaki Emine Altun, olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık ünitesine kaldırıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde 2 ile 3 derecede yanıkların oluşması nedeniyle yaşlı kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, kaçan torunları çevrede ararken, olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Ömer PINAR/DHA