Huban Ayşem Babalar ve oğulları
HABERİ PAYLAŞ

Babalar ve oğulları

Haberin Devamı

Futbolcu David Beckham'ın oğlu Romeo ile bir örnek giyinmesi genç kadınların çok hoşuna gidiyor. Sosyal medyada ikilinin fotoğrafını "Ailemde olmasını istediğim baba-oğul modeli" notuyla paylaşanlar gördüm.

Pardon da; bu akımın öncüsü Beckham'lardan çok önce, taa 2003 yılında oğlu İdo'yla bir örnek giyinen İbrahim Tatlıses'tir. Rol modeli arayanlar onları örnek alabilir.

FIRFIRELLA


Modaya meraklıysanız İtalyan markası Vivetta'nın fırfırlı son moda gömleklerini görmüşsünüzdür. Peki o gömlekleri Vivetta'dan 20 yıl önce kimde gördüğünüzün farkında mısınız?


Özcan Deniz! Peki o zaman bu gömlek erkekler reyonunda mı satılıyordu yoksa kadınlarda mı?

Küçük İbo’nun başı kel mi?

Şarkıcı Justin Bieber'ın sevgilisi olarak nam salan genç artist Selena Gomez barok desenli Versace gömleğiyle görüntülendi. O gün bugündür Versace'nin klasik desenli kıyafetleri yok satıyor.


20 sene önce, Selena 4 yaşındayken biz bu gömlekleri Küçük İbo kliplerinde izliyorduk! Hoş, izledik de ne oldu? Küçük İbo hiçbir zaman genç kızların sevgilisi olamadı... Ama Versace zengin oldu.

KAHPE KADER

Alttaki Küçük Ceylan'ın 1990'daki albüm kapağı. Üstteki Linda Evangelista'nın 1991'deki Chanel reklamı. Ceylan küçükken bile tam bir trend avcısıymış. Ama kıymetini kimse anlamamış... Tevekkeli değil, o zamanlarda bile albümünün adı 'Kadersiz Doğmuşum'. Haklı yani...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder